Danuta Gryguc - opinia (1) Ogromne podziekowania dla Pani Aleksandry Szarafinskej za wspaniala obsluge,... Danuta Gryguc Anna - opinia (1) Pracowaliśmy z panem Adamem Goralewskim, wszystko poszło gładko, jesteśmy... Anna Jarek - opinia (1) Cała transakcja przeprowadzona profesjonalnie Jarek
Tomek P. - opinia (1) Bardzo profesjonalna, merytoryczna i nastawiona na efekt dla każdej ze stron... Tomek P. Kamil - opinia (1) Wszystko przeprowadzone sprawnie i profesjonalnie. Polecam Pana Adama... Kamil Dorota Konieczna - opinia (1) Cieszę się ze po raz kolejny miałam przyjemność skorzystać z usług firmy... Dorota Konieczna Klaudia - opinia (1) Polecam wspolprace z Panią Natalia Gerhmann. Pozdrawiam :) Klaudia Marcin - opinia (1) bardzo miła obsługa, wszystko przebiegło szybko i pomyślnie. Śmiało mogę polecić Marcin Sonia J - opinia (1) Polecam pania Hanie.Współpracujemy juz 13 lat i zawsze wszystko dopięte na... Sonia J Kasia B - opinia (1) Polecam współpracę, pełen profesjonalizm i fachowe podejście. Pan Mikołaj... Kasia B Agnieszka - opinia (1) Dzięki Agencji udało się sprzedać mieszkanie w tym trudnym okresie. Pan... Agnieszka mirosława - opinia (1) pośredniczka Pani Ewa była merytorycznym , rzeczowym i kreatywnym... mirosława Izabela - opinia (1) Dziękuje Pani Hannie Mendelewskiej za pomoc, wparcie, dostępność i... Izabela Leszek - opinia (1) Pani Ewa Zawadzka była bardzo pomocna przy wynajmie. Dzięki niej udało nam... Leszek Olga - opinia (1) I was absolutely fascinated by the service Ewa provided. Olga Marek Zalewski - opinia (1) Miałem przyjemność współpracować z Panią Alicją Borowicz i szczerze polecam... Marek Zalewski Kamil Ślusarz - opinia (1) Z dniem wczorajszym udało mi się nabyć za pośrednictwem biura mieszkanie.... Kamil Ślusarz Jacek P - opinia (1) Zdecydowanie polecam obsługę transakcji przez biuro Dom&House. P.Aleksander... Jacek P Michał o. - opinia (1) Polecam serdecznie ta firme. A szczegolnie pana Konrada Matejkę oraz p. Ewę... Michał o. Ania - opinia (1) Bardzo dziękuję za pomoc w sprzedaży mieszkania p. Konradowi Matejek oraz p.... Ania