Ewelina - opinia (1) Agentka Katarzyna Komorek pełen profesjonalizm,zaangażowanie , nieustanny... Ewelina Małgorzata - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z współpracy z biurem, a w szczególności z agentem. Małgorzata Jacek - opinia (1) Super prowadzony cały proces sprzedaży nieruchomości Jacek
Tomasz - opinia (1) Współpraca z Panią Aleksandrą Szarafińską przebiega świetnie, dziękuję i polecam Tomasz Lidia Przeor - opinia (1) Przy transakcji zakupu mieszkania współpracowałam z pośredniczką biura... Lidia Przeor Patryk - opinia (1) współpraca z panem Aleksandrem Dębskim przbiegła bardzo gładko i bezstresowo.... Patryk Ewelina - opinia (1) Współpraca z Panią Alicją Borowicz to przyjemność. Gorąco polecam. Ewelina Maria - opinia (1) Współpracowaliśmy z panią Joanną Kozłowską, która była bardzo pomocna w... Maria Krzysztof - opinia (1) Mieszkanie zostało sprzedane w ciągu miesiąca Szybko sprawnie Dziękuję za... Krzysztof Marek - opinia (1) Pośrednik profesjonalny, merytoryczny, konkretny i najważniejsze niesamowicie... Marek AWA - opinia (1) Polecam profesjonalna firmę nejmu nieruchomości. AWA Krzysztof - opinia (1) Świetna obsługa! Kontakt i pomoc na każdym etapie procesu.Polecam Panią... Krzysztof Ryszard Nowaczyk - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z P Hanną ,pełen profesionalizm Ryszard Nowaczyk Natalia T. - opinia (1) Na początku 2023 roku korzystałam z usług firmy Dom & House (a konkretnie... Natalia T. Joanna - opinia (1) Mieszkanie wynajęte profesjonalnie, szybko. Obsługa bardzo miła. Znalezieni... Joanna Robert - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Praktyczne sugestie. Wszystko dobrze... Robert Łukasz - opinia (1) Polecam współpracę z panią Magdaleną. Łukasz Michał - opinia (1) Miałem przyjemność być obsługiwany przez pośrednika marzenie - Panią Natalię... Michał Arek S. - opinia (1) W pełni profesjonalne podejście do tematu .Pani Małgorzata osoba konkretna i... Arek S. Daniel - opinia (1) Z Panem Kamilem współpracuje już osiem lat i z czystym sumieniem mogę Go... Daniel