Anna Lauryssen - ocena (1) Pani Minka, stanela na wysokosci zadania I mimosa wielu trudnosci szybko I z... Anna Lauryssen Dorota - ocena (1) Całe szczęście, że trafiliśmy na Pana Jakuba bowiem dzięki jego... Dorota Dariusz Szozda - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wynajmu naszego mieszkania przeprowadzonego... Dariusz Szozda
Romek - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa, polecam! Romek Agnieszka - ocena (1) Korzystam z usług firmy Dom & House i cenię sobie w nich uczciwe i rzetelne... Agnieszka Filip - ocena (1) Pani Alicja Borowicz jest niezwykle życzliwą i cierpliwą osobą, była bardzo... Filip Andrzej - ocena (1) Witam serdecznie, W sprawach kupna i sprzedaży nieruchomości chciałabym z... Andrzej Marcin.Ch - ocena (1) Swietna obsluga ze strony agencji Dom&House w Sopocie oraz jej... Marcin.Ch Hubert - ocena (1) Zdecydowanie mogę polecić firmę Dom & House. Profesjonalizm, szybkość... Hubert Jola Pianka - ocena (1) Moja opinia jest 10 na 10! Pan Jakub G. reprezentujący Dom&House pomagał mi w... Jola Pianka Marek - ocena (1) Cała transakcja przeprowadzona wzorowo i bardzo szybko. Pani Aleksandra... Marek Kupujący - opinia (1) Pani Aleksandra Szarafińska z firmy Dom & House, od pierwszego kontaktu, cała... Kupujący Beata - opinia (1) Współpraca z panem Aleksandrem Tomczak była jedną z najlepszych i najbardziej... Beata Mir - opinia (1) Firma reprezentuje najwyższy standard usług na rynku nieruchomości. Nas... Mir Jowita Sadowska - opinia (1) Z przyjemnością mogę wyrazić bardzo pozytywną opinię o Agencji Dom&House.... Jowita Sadowska BS - opinia (1) Agencja Nieruchomości godna polecenia. Pani Malgosia Szotowska w każdym... BS O - opinia (1) Obsługa bez zastrzeżeń. Wszystko sprawnie i profesjonalnie, polecam. O Bartosz - opinia (1) Super obsługa, merytoryka i kontakt z agentem na duży +. Bartosz Piotr W - opinia (1) Pani Marzena jako pośrednik reprezentująca Dom & House jest osobą... Piotr W Konrad - opinia (1) Polecam Panią Marzenkę, profesjonalne podejście do tematu, dziękuje bardzo. Konrad