Dagmara - ocena (1) Pani Monika Estrop wykazała się bardzo dużym profesjonalizmem przy zakupie... Dagmara Rafał - ocena (1) Szybka i sprawna obsługa umowy najmu. Gorąco polecam i dziękuję za... Rafał Klient - ocena (1) Miła i profesjonalna współpraca, zawsze do dyspozycji klienta . Klient
Agnieszka - ocena (1) Dziękujemy za pomoc w sprzedaży mieszkania. Wszystko przebiegło sprawnie,... Agnieszka Natalja - ocena (1) "Dziękuję pani Dominice Aranowskiej z agencji Dom&House za profesjonalne i... Natalja Adam - ocena (1) szybko, terminowo, skutecznie Adam DB - ocena (1) Pani Joanna Kozłowska przeprowadziła proces w pełni profesjonalnie, dbając o... DB Z.C. - ocena (1) Proces załatwienia usługi najmu mojego lokalu mieszkalnego był przeprowadzony... Z.C. Krystyna - ocena (1) Współpraca z Panią Melanią Lipińską reprezentującą firmę Dom & House była dla... Krystyna Maciek - ocena (1) Dobra komunikacja, profesjonalna obsługa klienta. Polecam Maciek J61 - ocena (1) Szybka, kompletna i kompetentna pomoc w znalezieniu i sfinalizowaniu najmu... J61 Magdalena Adamus - ocena (1) Serdeczne podziękowania za miłą, i skuteczną obsługę sprzedaży mojej... Magdalena Adamus Vad - ocena (1) Prszyjemnie miec sprawy. Szybko I wygodnie Vad Adam Fulczyk - ocena (1) Pani Alicja wykazala sie pelnym profesjonalizmem od poczatku az do konca.... Adam Fulczyk Andżelika - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Panią Joanną wszystkim, którzy potrzebują... Andżelika Beata - ocena (1) Za tak profesjonalne podejście i wsparcie na każdym etapie chętnie zapłaciłam... Beata Igor - ocena (1) Umowa wynajmu przebiegła szybko i sprawnie. Igor Dorota - ocena (1) Dziękuję za pomoc w sprzedaży mieszkania,Pani Urszula Kempska ogarnęła temat... Dorota Michał - ocena (1) Zaangażowanie 6,0; pomoc 6,0; fachowość 6,0! Polecam wszystkim, w... Michał Elżbieta Jurkiewicz - ocena (1) Witam. Polecam pana Mikołaja Łopuckiego do prowadzenia, sprzedaży lub... Elżbieta Jurkiewicz