Marcin S - ocena (1) Polecam tak profesjonalną pomoc w szybkim sprzedaniu nieruchomości. Marcin S Karolina - ocena (1) Bardzo pozytywnie, polecam serdecznie. Pani Melania poprowadziła całą... Karolina Wojtek - ocena (1) Pełen profesjonalizm! Przesympatyczna pani Magda, z którą mam przyjemność... Wojtek
Maciej - ocena (1) Pan Robert Krasnodębski wykazał się dużym zaangażowaniem i profesjonalizmem... Maciej Cezary - ocena (1) Poszukiwałem mieszkania poprzez różne agencje, Dom&House była jedną z nich.... Cezary Robert Jaworski - ocena (1) rzeczowo i profesjonalnie została Mi przedstawiona propozycja interesująca... Robert Jaworski Wojciech - ocena (1) Pani Alicja Borowicz, jest osobą kontaktową, wykazała się bardzo wysokim... Wojciech Marta - ocena (1) Niesamowite ułatwienie! Nigdy wcześniej nie korzystałam z usług pośrednika,... Marta JB - ocena (1) Pełen profesjonalizm i efektywność! Polecam! JB Adrian - ocena (1) Wynajem mieszkania. Wszystko przebiegło zgodnie z planem, czyli tak jak... Adrian Bogdan - ocena (1) Bardzo dobry kontakt z biurem. Widać profesjonalizm i zaangażowanie... Bogdan Marek - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Panią Aleksandrą Szarafińską z firmy... Marek Anna - ocena (1) Polecam współpracę z Panem Konradem Matejek. Jego wiedza pozwala klientom... Anna Jolanta - ocena (1) Bardzo, bardzo polecam współpracę z Panią Kamilą Bernad, która pośredniczyła... Jolanta Wojtek Gniadzik - ocena (1) Pełen profesjonalizm, duża elastyczność i świetne podejście. Dziękujemy Pani... Wojtek Gniadzik Bożena - ocena (1) Mieszkam za granicą więc postanowiłam oddać swoje nieruchomości do sprzedaży... Bożena Małgorzata Newton - ocena (1) Bardzo dobra komunikacja, uczciwe i rzetelne podejście do pracy.... Małgorzata Newton Małgorzata - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Beatą Filipek. Pani Beata jest... Małgorzata Elżbieta - ocena (1) Polecam współpracę z Panią Beatą Winkel reprezentującą Dom & House... Elżbieta Monika - ocena (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Pani Joanna z pełnym zaangażowaniem... Monika