Aleksandra - ocena (1) Polecam współpracę z biurem nieruchomości Dom&House, współpracowałam z Panią... Aleksandra Dawid Śpiewakowski - ocena (1) Bardzo Polecam firmę Dom & House, a w szczególności Panią Joannę Kozłowską -... Dawid Śpiewakowski EB - ocena (1) Świetne biuro, Pani Dominika jest przesympatyczną osobą, a przede wszystkim... EB
Zosia - ocena (1) Mieliśmy okazję korzystać z usług biura Dom & House Nieruchomości przy... Zosia Dorota - ocena (1) Współpraca z panią Hanią Mendelewską układała się bardzo dobrze. Pani Hania... Dorota Wynajem na odległość - ocena (1) Wspaniała współpraca! Szukałem najemcy na odległość, z innego miasta, panie z... Wynajem na odległość Michał - ocena (1) Doskonale usługi, wsparcie przed, w trakcie i po podpisaniu umowy. Michał Piotr - ocena (1) profesjonalizm ,bardzo fachową obsługa Piotr Beata - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z p. Olą. Mega profesjonalna osoba, sympatyczna i... Beata ES - ocena (1) Pan Kamil z dokładnością i precyzją poszukiwał nieruchomości spełniających... ES Kamil - ocena (1) Pani Monika z Dom&House pomogła nam w zakupie mieszkania w Gdyni od początku... Kamil Dariusz Chaborski - ocena (1) Współpraca z Panem Konradem Matejek w trakcie realizacji wynajmu mieszkania... Dariusz Chaborski Wiesław Nowogórski - ocena (1) Profesjonalna i zaangażowana obsługa Wiesław Nowogórski Joanna - ocena (1) Bardzo profesjonalna opieka począwszy od prezentacji mieszkania, poprzez... Joanna Radek - ocena (1) Z całego serca polecam usługi Pani Ewy! To prawdziwa profesjonalistka w swoim... Radek Krzysztof - ocena (1) Pani Alicja Borowicz to profesjonalna obsługa klienta jaką można sobie tylko... Krzysztof Zbigniew - ocena (1) Pani Alicja Borowicz wykazała się zaangażowaniem i profesjonalizmem na każdym... Zbigniew Malenko Inna - ocena (1) Współpraca z Pani Natalia Gerhmann to najlepsza współpraca w naszym życiu!... Malenko Inna Mirosława - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Panią Joanną Kozłowską z agencji Dom&House.... Mirosława Dominik - ocena (1) Zakupiłem dom przy wsparciu Pani Natalii Gerhmann. Profesjonalne wsparcie,... Dominik