Piotr - ocena (1) Dziękuje za współprace i bardzo polecam Panią Ewe Zielińska podkreślając Jej... Piotr Kornelia Krajdocha - ocena (1) Pani Natalia była bardzo pomocna i kompetentnie udzieliła nam pomocy. Kornelia Krajdocha Stanisław - ocena (1) Polecam firmę Dom&House, pełne zaangażowanie w sprzedaż działki,... Stanisław
Szymon - ocena (1) Chcielibyśmy wspólnie z Żoną podziękować Panu Alekandrowi za jego... Szymon Przemek - ocena (1) Współpraca z Panią Magdą była bardzo zadowalająca. Wiedza Pani Magdy odnośnie... Przemek Patryk - ocena (1) Bardzo profesjonalna i sprawna obsługa! Polecam w 100%. Patryk Barbara Bo - ocena (1) Polecam Panią Magdę Prusik - bardzo skuteczna, młoda i pełna energii... Barbara Bo Karina - ocena (1) Polecam biuro zwłaszcza Pana Konrada, pełen profesjonalizm od pierwszej... Karina Mateusz C.S. - ocena (1) Podziękowania za transakcje dla Dominiki Aranowskiej. Klient kupujący nie był... Mateusz C.S. Mirosława śledzinska - ocena (1) Mam jak najlepszą opinię o zaangażowaniu i fachowości Pani Hanny... Mirosława śledzinska Beata - ocena (1) Pani Melania z Dom&House doskonale zaopiekowała się mną gdy szukałam... Beata Danuta Sanecka - ocena (1) Obsługa profesjonalna,pełne zaangażowanie w dążeniu do satysfakcji z obu stron Danuta Sanecka Patryk - ocena (1) Polecam, bardzo profesjonalne podejście. Patryk Wiola - ocena (1) Jesteśmy zadowoleni ze współpracy P.Hanną Mendelewską,ze spokojem potrafi... Wiola Dagmara - ocena (1) Naprawdę udana współpraca. Śmiało mogę polecić agencję do zajęcia się... Dagmara bartosz peszyński - ocena (1) Pełen Profesjonalizm od A do Z. bartosz peszyński Wojtek - ocena (1) Miło, fachowo i konkretnie. Polecam! Wojtek Wiktoria - ocena (1) Bardzo polecam firmę Dom & House oraz Panią Hannę pełen profesjonalizm.... Wiktoria Andrzej Reiter - ocena (1) Osoba bardzo komunikatywna, niezwykle zaangażowana i pomocna. Na samym... Andrzej Reiter Barbara - ocena (1) Profesjonalnie,rzeczowo,z dbałością o szczegóły, bardzo zadowoleni Barbara