Andżelika - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Panią Joanną wszystkim, którzy potrzebują... Andżelika Beata - ocena (1) Za tak profesjonalne podejście i wsparcie na każdym etapie chętnie zapłaciłam... Beata Igor - ocena (1) Umowa wynajmu przebiegła szybko i sprawnie. Igor
Dorota - ocena (1) Dziękuję za pomoc w sprzedaży mieszkania,Pani Urszula Kempska ogarnęła temat... Dorota Michał - ocena (1) Zaangażowanie 6,0; pomoc 6,0; fachowość 6,0! Polecam wszystkim, w... Michał Elżbieta Jurkiewicz - ocena (1) Witam. Polecam pana Mikołaja Łopuckiego do prowadzenia, sprzedaży lub... Elżbieta Jurkiewicz henryk bieniek - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa, duże zaangażowanie. Korzystałem drugi raz z... henryk bieniek Leszek Wójcik - ocena (1) W ubiegłym miesiącu za pośrednictwem Firmy Dom & House nabyłem nieruchomość... Leszek Wójcik Barbara - ocena (1) Pana Konrada Matejek oceniam jako bardzo kompetentnego i zaangażowanego... Barbara Irena - ocena (1) Pani Beata Filipek przeprowadziła sprzedaż naszego mieszkania w profesjonalny... Irena Agata - ocena (1) Współpraca z Panią Ewą Zielińską przebiegła w przyjemny i bezproblemowy... Agata Iwona - ocena (1) Pani Alicja Borowicz bardzo dziękujemy za miła,profesjonalna pomoc w zakupie... Iwona Wojciech - ocena (1) Pani Beata dysponuje rzetelną wiedzą i wieloletnim doświadczeniem w rynku... Wojciech Maria Cichoń - ocena (1) Pan Robert Krasnodębski jest agentem najwyższej próby. Wykonuje swoje... Maria Cichoń Tomek - ocena (1) Współpraca z Panem Robertem jak najbardziej na plus. Szybka finalizacja... Tomek Danuta - ocena (1) Pani Hania Mendelewska jest bardzo profesjonalną agentką skoncentrowaną na... Danuta Justyna - ocena (1) Pani Hanna wykazała się pełnym profesjonalizmem, polecam serdecznie. Justyna Marzena - ocena (1) Bardzo sprawnie przebiegał cały proces sprzedaży mojego mieszkania, dzięki... Marzena Roman M. - ocena (1) Niesamowicie profesjonalna obsługa. Niezwykle cenię sobie współpracę z Panią... Roman M. jolanta - ocena (1) Bardzo pozytywna opinia o pośredniku Pani Hannie Mendelewska , godna... jolanta