Daniel Manka - opinia (1) Bardzo polecam współpracę z Panem Kamilem Estorpem Poprowadził proces zakupu... Daniel Manka Marek Kański - opinia (1) W moich bogatych i różnych doświadczeniach w wynajmowaniu mieszkań w... Marek Kański Wojciech - opinia (1) Agentka Pani Magdalena mimo dość dlugich negocjacji z Najemca i ustalania... Wojciech
Paweł - opinia (1) Sprawa nie była łatwa. Pani Natalia wykazała się dużą wiedzą,... Paweł Michał Pruszak - opinia (1) Trudno jest wynająć mieszkanie w dobrej lokalizacji w Trójmieście ot tak.... Michał Pruszak Janusz - opinia (1) Agentka bardzo pomocna i zaangażowana. Świetne doradztwo i pilotowanie do... Janusz LR - opinia (1) Pani Marzena Gąsiorowska z firmy Dom & House godna najwyższych ocen, polecam!... LR Jan Beata Piórek - opinia (1) W zakupie mieszkania z Państwa oferty pośredniczył Pan Aleksander Tomaczak.... Jan Beata Piórek Iwona - opinia (1) Pani Małgorzata Szotowska - profesjonalistka pod każdą postacią.... Iwona Artur - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejścia do Klienta, współpraca zakończona sukcesem,... Artur Sebastian - opinia (1) Pani Ewa Zielińska wykazała się profesjonalizmem oraz obiektywnym podejściem... Sebastian Leszek Wojtczuk - opinia (1) Bardzo profesjonalne i realne podejście całej firmy , a szczególne Pani... Leszek Wojtczuk Leszek Wojtczuk - opinia (1) Bardzo profesjonalne i realne podejście całej firmy , a szczególne Pani... Leszek Wojtczuk Dudkiewicz Dawid - opinia (1) Pani Aleksandra Czarnecka znalazła mi świetnego najemcę do mojego mieszkania,... Dudkiewicz Dawid AM - opinia (1) Dokonałem sprzedaży nieruchomości za pośrednictwem Dom & House. Sprawa była... AM Andrzej - opinia (1) Dokonałem zakupu mieszkania z ogłoszenia zamieszczonego przez Dom & House.... Andrzej MF - opinia (1) Jestem niezmiernie wdzięczny pani Hannie Mendelewskiej za pomoc w sprzedaży... MF Zbigniew - opinia (1) Miałem przyjemność współpracować z panem Aleksandrem Tomczakiem oraz biurem... Zbigniew Julia - opinia (1) Bardzo dobra i profesjonalna obsługa , polecam ! Julia Joanna - opinia (1) Profesjonalna obsługa. Polecam. Joanna