Magda - opinia (1) Miałam okazje współpracować z Panią Marzeną i napiszę krótko: Konkretna,... Magda Michał Lidzbarski - opinia (1) Kompetentny, cierpliwy i zaangażowany agent, oglądaliśmy kilka różnych ofert... Michał Lidzbarski Adam - opinia (1) Profesjonalna obsługa i pomoc. Bardzo dobre wrażenia skorzystam z usługi jak... Adam
Daniel z Jasienia - opinia (1) Dzięki Pani Aleksandrze Szarafińskiej stress związany z zakupem mieszkania... Daniel z Jasienia Aleksandra J. - opinia (1) Polecam korzystanie z usług tego biura. Prowadziła nas Pani Magdalena... Aleksandra J. Krzysztof - opinia (1) Pan Aleksander T. to naprawdę zaufany ekspert i specjalista, który pomógł nam... Krzysztof Piotr - opinia (1) Mogę z pełnym przekonaniem polecić firmę Dom & House Nieruchomości, gdyż... Piotr Krystyna Gajewska - opinia (1) Pomoc profesjonalna,kultura i zyczliwość .Wszystkim życzę takiego wsparcia w... Krystyna Gajewska Jacek - opinia (1) Dobry kontakt z klientem, proaktywne podejście do rozwiązania zgłaszanych... Jacek Rafał - opinia (1) Chyba każdy kto współpracował z Panem Aleksandrem to powie :Odpowiednia osoba... Rafał Agnieszka F. - opinia (1) Bezproblemowy kontakt z Panem Aleksandrem Tomczak. Wszystko poszło sprawnie i... Agnieszka F. Marcin - opinia (1) Chciałbym podziękować i jestem bardzo wdzięczny Pani Natalii G. za wszelką... Marcin Iza z Gdańska - opinia (1) Pani Alicja Borowicz z Dom&House jest osobą kompetentną, zaangażowaną i... Iza z Gdańska Iza z Gdańska - opinia (1) Pani Alicja Borowicz z Dom&House jest osobą kompetentną, zaangażowaną i... Iza z Gdańska Danuta Matejko - opinia (1) Z wieloletniej współpracy z Panią Joanną Kozłowską, przedstawicielką firmy... Danuta Matejko Halina - opinia (1) Bardzo dobra obsługa, pomoc przy wszystkich formalnościach i szybko... Halina Paweł Mietliński - opinia (1) Kompetentna obsługa, szybkie działanie Paweł Mietliński Marian Grzyb - opinia (1) Jako długoletni klient polecam korzystanie z usług Firmy Dom & House zarówno... Marian Grzyb Dorota - opinia (1) Szybko, sprawnie, konkretnie. Pełen profesjonalizm. Dorota Anna - opinia (1) Super profesjonalna obsługa, gorąco polecam Anna