Marcin - opinia (1) Fachowa pomoc w przygotowaniu oferty przez p. Ewę Zielińską oraz bezstresowo,... Marcin Robert - opinia (1) Miła i przyjazna transakcja. Pani Urszula Kempska w bardzo szybkim czasie... Robert Krystyna Szymanowska - opinia (1) Naszą transakcję przeprowadziła pani pośrednik Hanna Mendelska, którą oceniam... Krystyna Szymanowska
Karolina - opinia (1) Serdecznie polecam współpracę z panią Hanną Mendelewską oraz firmą Dom &... Karolina Maciej - opinia (1) Pani Beata wykazała się wysokimi umiejętnościami negocjacyjnymi i mediacyjnymi. Maciej Jakub - opinia (1) Współpraca z Panem Kamilem godna polecenia. Pełen profesjonalizm. Jakub Joanna M - opinia (1) Pani Beata Winkel w szybki i profesjonalny sposób pomogła przy wynajmie... Joanna M Dom$House - opinia (1) Bardzo dobra współpraca ,dialog znakomity,ogólnie polecam tą Agencje... Dom$House Anatolii - opinia (1) I couldnt find an apartment for a very long time, but thanks to the realtor... Anatolii Kamil Pieczykolan - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Szczerze polecam !! Kamil Pieczykolan Monika - opinia (1) Polecam, pełen profesjonalizm, korzystam z usług po raz kolejny. Pan Kamil... Monika Tomasz Sztandera - opinia (1) Ostatnio oglądałem mieszkanie, moim przewodnikiem była Pani Natalia, która... Tomasz Sztandera Z.Kolka - opinia (1) Profesjonalna i rzetelna obsługa duże zaangażowanie w prowadzonych... Z.Kolka Katarzyna Ch. - opinia (1) Profesjonalna obsługa, zaawansowanie i miła współpraca. Szczególnie cenne... Katarzyna Ch. Brygida K - opinia (1) Z firmą Dom & House z Sopotu współpracuję od ponad 2-ch lat i jestem z niej... Brygida K Paweł - opinia (1) Bardzo polecam biuro. Z usług pani Katarzyny Komorek skorzystałem już drugi... Paweł Jerzy Ordon - opinia (1) Profesjonalizm i kompetencja.Szczególnie należy docenić zaagażowanie p.Alicji... Jerzy Ordon Piotr - opinia (1) Firma godna polecenia. Współpracowałem z Panem Mikołajem Łopuskim -... Piotr Tomasz Woźniczka - opinia (1) Perfekcyjna obsługa. Szybka reakcja. Dobre wyczucie rynku. Z Panią Alicją... Tomasz Woźniczka danuta - opinia (1) szybko ,skutecznie ,profesjonalnie danuta