Maciej - ocena (1) Skutecznie i szybko. Wszystkie formalności załatwione sprawnie. Maciej Angel - ocena (1) Chciałem bardzo podziękować i wyrazić dobrą opinię o pani Magdalenie... Angel Roman z Sopotu - ocena (1) Panią Hanię Mendelewską z biura nieruchomości Dom & House w Sopocie poleciła... Roman z Sopotu
Iwona - ocena (1) Chciałabym podziękować Pani Natalii za skuteczną sprzedaż nieruchomości,... Iwona Aga Sach - ocena (1) Świetna współpraca z agencją, przejrzyste warunki umowy, bardzo szybka... Aga Sach Grzegorz - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Sprzedaż 2 nieruchomości... Grzegorz Bartłomiej - ocena (1) Proces od znalezienia ogłoszenia do podpisania umowy najmu przebiegł bardzo... Bartłomiej Joanna - ocena (1) Serdecznie polecam Dom&House, a w szczególności panią Alicję Borowicz, która... Joanna Joanna - ocena (1) Serdecznie polecam Dom&House, a w szczególności panią Alicję Borowicz, która... Joanna Aleksandra - ocena (1) Pani Joanna, która była moim pośrednikiem w wynajmie, bardzo profesjonalna, a... Aleksandra Michał - ocena (1) Serdecznie polecam wspolprace z Agencja Dom & House. Agent Magdalena Zurawska... Michał Ignacy - ocena (1) Pytałem się Pana Roberta dwa razy o formę prawną nieruchomości. Otrzymałem... Ignacy Małgorzata, Katarzyna, Agata - ocena (1) Przez cały, skomplikowany dla laika, proces sprzedaży nieruchomości... Małgorzata, Katarzyna, Agata Adrian Potęga - ocena (1) Profesjonalna usługa sprzedaży działki, jedyne co musiałem zrobić to pojawić... Adrian Potęga Magda - ocena (1) Udało mi się ostatnio kupić mieszkanie w Gdańsku, korzystając z pomocy biura... Magda Angie - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Agencją Dom & House. Miałam przyjemność z... Angie Wojciech Szczotka - ocena (1) Z Panią Magdą mega szybko i bezproblemowo da się załatwić wszystkie sprawy... Wojciech Szczotka Joanna i Daniel Zaniewscy. - ocena (1) Z ogromną przyjemnością i z całego serca polecam współpracę z pośrednikiem... Joanna i Daniel Zaniewscy. Hania - ocena (1) Serdeczne podziękowania dla pani Dominiki Aranowskiej reprezentującej... Hania Michał - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam Marzenę Gąsiorowską jako pośrednika... Michał