Piotr - ocena (1) Świetna obsługa, pełny profesjonalizm. Polecam Piotr Małgorzata - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować panu Robertowi z firmy Dom & House za... Małgorzata Marzena - ocena (1) Bardzo profesjonalna pomoc. Marzena
Karol - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług biura. Pani Alicja bardzo profesjonalnie... Karol Karol - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę polecić agencję, Pani Małgorzata dołożyła wszystkich... Karol Daniel - ocena (1) Polecam serdecznie! Profesjonalnie, rzeczowo i skutecznie. Daniel Danuta Grajewska - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Alicją Borowicz ze względu na... Danuta Grajewska Maciej - ocena (1) Skutecznie i szybko. Wszystkie formalności załatwione sprawnie. Maciej Angel - ocena (1) Chciałem bardzo podziękować i wyrazić dobrą opinię o pani Magdalenie... Angel Roman z Sopotu - ocena (1) Panią Hanię Mendelewską z biura nieruchomości Dom & House w Sopocie poleciła... Roman z Sopotu Iwona - ocena (1) Chciałabym podziękować Pani Natalii za skuteczną sprzedaż nieruchomości,... Iwona Aga Sach - ocena (1) Świetna współpraca z agencją, przejrzyste warunki umowy, bardzo szybka... Aga Sach Grzegorz - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Sprzedaż 2 nieruchomości... Grzegorz Bartłomiej - ocena (1) Proces od znalezienia ogłoszenia do podpisania umowy najmu przebiegł bardzo... Bartłomiej Joanna - ocena (1) Serdecznie polecam Dom&House, a w szczególności panią Alicję Borowicz, która... Joanna Joanna - ocena (1) Serdecznie polecam Dom&House, a w szczególności panią Alicję Borowicz, która... Joanna Aleksandra - ocena (1) Pani Joanna, która była moim pośrednikiem w wynajmie, bardzo profesjonalna, a... Aleksandra Michał - ocena (1) Serdecznie polecam wspolprace z Agencja Dom & House. Agent Magdalena Zurawska... Michał Ignacy - ocena (1) Pytałem się Pana Roberta dwa razy o formę prawną nieruchomości. Otrzymałem... Ignacy Małgorzata, Katarzyna, Agata - ocena (1) Przez cały, skomplikowany dla laika, proces sprzedaży nieruchomości... Małgorzata, Katarzyna, Agata