Bartłomiej - ocena (1) Proces od znalezienia ogłoszenia do podpisania umowy najmu przebiegł bardzo... Bartłomiej Joanna - ocena (1) Serdecznie polecam Dom&House, a w szczególności panią Alicję Borowicz, która... Joanna Joanna - ocena (1) Serdecznie polecam Dom&House, a w szczególności panią Alicję Borowicz, która... Joanna
Aleksandra - ocena (1) Pani Joanna, która była moim pośrednikiem w wynajmie, bardzo profesjonalna, a... Aleksandra Michał - ocena (1) Serdecznie polecam wspolprace z Agencja Dom & House. Agent Magdalena Zurawska... Michał Ignacy - ocena (1) Pytałem się Pana Roberta dwa razy o formę prawną nieruchomości. Otrzymałem... Ignacy Małgorzata, Katarzyna, Agata - ocena (1) Przez cały, skomplikowany dla laika, proces sprzedaży nieruchomości... Małgorzata, Katarzyna, Agata Adrian Potęga - ocena (1) Profesjonalna usługa sprzedaży działki, jedyne co musiałem zrobić to pojawić... Adrian Potęga Magda - ocena (1) Udało mi się ostatnio kupić mieszkanie w Gdańsku, korzystając z pomocy biura... Magda Angie - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Agencją Dom & House. Miałam przyjemność z... Angie Wojciech Szczotka - ocena (1) Z Panią Magdą mega szybko i bezproblemowo da się załatwić wszystkie sprawy... Wojciech Szczotka Joanna i Daniel Zaniewscy. - ocena (1) Z ogromną przyjemnością i z całego serca polecam współpracę z pośrednikiem... Joanna i Daniel Zaniewscy. Hania - ocena (1) Serdeczne podziękowania dla pani Dominiki Aranowskiej reprezentującej... Hania Michał - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam Marzenę Gąsiorowską jako pośrednika... Michał Aleksandra - ocena (1) Polecam współpracę z biurem nieruchomości Dom&House, współpracowałam z Panią... Aleksandra Dawid Śpiewakowski - ocena (1) Bardzo Polecam firmę Dom & House, a w szczególności Panią Joannę Kozłowską -... Dawid Śpiewakowski EB - ocena (1) Świetne biuro, Pani Dominika jest przesympatyczną osobą, a przede wszystkim... EB Zosia - ocena (1) Mieliśmy okazję korzystać z usług biura Dom & House Nieruchomości przy... Zosia Dorota - ocena (1) Współpraca z panią Hanią Mendelewską układała się bardzo dobrze. Pani Hania... Dorota Wynajem na odległość - ocena (1) Wspaniała współpraca! Szukałem najemcy na odległość, z innego miasta, panie z... Wynajem na odległość