POLECAM DOM&HOUSE (1) profesjonalna i miła obsługa, Pan Maciej Świtalski pomagał mi w znalezieniu... BJ Zdecydowanie polecamy! (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa! Pani Beata zajęła się wynajmem naszego... Sylwia ŻYCZLIWOŚĆ I PROFESJONALIZM (1) Zdecydowanie polecam usługi Dom & House, szczególnie reprezentującej Agencję... Dana
ANNA (1) POLECAM USŁUGI TEGO BIURA-P.PAWEŁ ZAŁATWIŁ WSZYSKIE MOJE SPRAWY... ANNA polecam (1) Polecam współpracę z firmą. Korzystałem z pomocy pana Macieja z oddziału... Nowy posiadacz własnego M Polecam (1) miła i fachowa pomoc w wynajęciu mieszkania, elastyczne dopasowanie się do... Hanna Szlacheta Profesjonalna firma! (2) Szczerze polecam współpracę z firmą Dom & House. Bardzo dobre podejście do... Aleksandra . K. Polecam! (1) Firma profesjonalna. Pani Paulina bardzo sympatyczna i kompetentna, pomogla... Małgorzata, Jarek Polecam - szybko, miło i zgodnie z oczekiwaniami (1) Profesjonalna obsługa, pełne wsparcie jeśli chodzi o formalności, miła... Tomek Dziękuję i polecam (1) Po kontaktach z innymi agencjami nieruchomości miła niespodzianka, całkowite... Mirosława Wynajem mieszkania pod wynajem (1) Przedstawicielka Dom&House wykazała się 100% rzetelnością. Kontakt nawiązany... Michał Kwas magdalena - opinia (1) Milo napisac cos pozytywnego w opini o tej agencji . Nasza wspolpraca byla... magdalena Dziękuję i POLECAM (1) Sama w to nie wierzę !?! Piszę pozytywną opinie o pośredniku w obrocie... Justyna Super biuro nieruchomości (1) Polecam Dom&House. Profesjonalna obsługa, gruntowna znajomość tematu i pomoc... Robert Rewelacyjne biuro (1) Naprawdę profesjonalna firma ! Możnaby powiedzieć, że potrafią ździałać... Adam wysokiej klasy profesjonalisci (1) szukalismy mieszkania.korzystalismy z uslug roznych firm.tutaj zas zaskoczyl... skrzacik gorąco polecam (1) serdecznie polecam miła, fachowa, profesjonalna obsługa pełna pomoc w... Piotr Najbardziej fachowa obsługa z jaką się spotkałem w nieruchomościach. (1) Bardzo miła, naprawdę fachowa i profesjonalna obsługa co ma znaczenie przy... Piotr