Domek nad jeziorem-Kaszuby

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Ktoś coś poleci? ma być raczej nie ekstremalnie (typu domek z tektury czy grzyb na ścianie i miska z woda do mycia), bo jedzie roczniak, więc i czysto i ciepło, ew. jakiś namiar na agroturystykę/apartament z dostępem do indywidualnej kuchni w pokoju? ostatecznie może być domek nie nad jeziorem, byle na łonie natury (las...), domek może być malutki, tylko rodzice i dziecko. już naprawdę ostatecznie może być agro/apartament z dostępem ogólnym do kuchni, byle łazienka była w pokoju i ładna okolica wkoło... będę wdzięczna za sugestie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Domek nad jeziorem-Kaszuby

Może ośrodek modrok okolice Brodnicy, ostrzyc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Domki bez aneksu kuchennego? porażka jakaś...

Byłam tam już dwa razy i zawsze miałam domek z aneksem.

polecam "półwysep Lipa"- baardzo dobrze karmią i teren fajny. Byliśmy w zeszłym roku z 1,5 rocznym synkiem i miał dużo frajdy- śmigał na jeździku po terenie ośrodka, bawił się na placu zabaw, można wypożyczyć rower z siedziskiem, jest dostęp do plaży- łopatka, wiaderko, trochę wody i dziecko szczęśliwe :) domki są rewelacyjne, ale te większe. te 2,3 osobowe to trochę takie budy :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

za duży spęd domek przy domku. To miejsce dla imprezowiczów . Nie polecam z dzieckiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja byłam i polecam, ale już w lutym wszystko było zarezerwowane...

A nie lepiej jest zatrzymać się w http://domykonesera.pl/kontakt/ ? Pokoje są tutaj bardzo ładne, zadbane. Okolica jest po prostu przepiękna, można porządnie wypocząć, dodatkowo obsługa bardzo dba o swoich gości

Inne tematy z forum

Jaki wozek wybrac? (81 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

księgowa?? czy warto? (45 odpowiedzi)

post dotyczył będzie pracy.. a właściwie jej zmiany...obecnie pracuję jako powiedzmy pracownik...

Jaki wózek waszym zdaniem jest najlepszy? (98 odpowiedzi)

Oczywiscie tak jak w tytule, spodziewam sie dzidziusia i jak to kazda mama rozgladam sie za...