DOMO Nieruchomości

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 11/1

Adam Tadeusz Polanowscy - ocena (2) "Niektórzy ludzie czynią świat łatwiejszy, wyjątkowy tylko dlatego że są" Ta... Adam Tadeusz Polanowscy Asia Łubowicz - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z biurem nieruchomości Domo a w... Asia Łubowicz Radek - ocena (2) Życzę wszystkim aby znaleźć tak solidną i świetnie działającą firmę jak Domo.... Radek
Małgorzata - ocena (2) Wszystko załatwione bardzo szybko , Pani Maja -osoba na właściwym miejscu ,... Małgorzata Iza - ocena (2) Super agencja nieruchomości. Wszczególności polecam współpracę z Panią Mają... Iza Martyna i Michał - ocena (2) Bardzo polecamy biuro nieruchomości Domo, a w szczególności współpracę z... Martyna i Michał D. Kowalski - ocena (2) Dzięki pomocy Pana Marcela szybko udało sie znależć odpowiadające mieszkanie... D. Kowalski Małgorzata - ocena (2) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z biurem, oraz z Agentka Panią Maja... Małgorzata Gośka - ocena (2) Polecam biuro Domo w szczególności Panią Maję zajęła się sprzedażą naszego... Gośka Gosia - ocena (2) Super współpraca. Rzetelna i życzliwa Pani. Wie co i jak załatwić. We... Gosia Jacek Łopuszyński - ocena (2) Mila obsługa pani Maja to prawdziwa profesjonalistka nie boi się nowych... Jacek Łopuszyński Joanna Karczewska - ocena (2) Znalazłam firmę DOMO w internecie i spotkałam się z Mają Bańkowską, ponieważ... Joanna Karczewska Agnieszka Pazdykiewicz - ocena (2) Wspaniała współpraca z panią Mają. Firma rzetelna, konkretna, służąca wszelką... Agnieszka Pazdykiewicz Ilona Lichucka - ocena (2) Miałam przyjemność współpracować z panią Mają Bańkowską. Fachowość,... Ilona Lichucka Joanna B. - ocena (2) Wspaniała profesjonalna współpraca z Panią Mają, która wychodzi poza... Joanna B. Aleksandra Rutkowska - ocena (2) Serdecznie polecam współpracę z Panem Marcelem Wysockim. Dzięki jego... Aleksandra Rutkowska Katarzyna - ocena (2) Zdecydowanie polecam. Obsługiwała nas Pani Maja, która jest nie tylko bardzo... Katarzyna Wiktoria - ocena (2) Polecam serdecznie agencję Domo Nieruchomości, moim agentem był Pan Marcel... Wiktoria Lilianna i Jacek - ocena (2) Komplement dla Biura Domo Nieruchomości !!! Od pierwszego kontaktu z panią... Lilianna i Jacek Jolanta N. - ocena (2) Biuro nieruchomości mogę tylko dalej polecić.Z panią Mają od pierwszego... Jolanta N.