Donna Marzia Cucina Toscana-Sopot

Ktos moze tam pracowal?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Donna Marzia Cucina Toscana-Sopot

Czasami tam jadam - szef to Włoch, może być ostro ;) Z tego co zauważyłem, to jest tam spora rotacja personelu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Donna Marzia Cucina Toscana-Sopot

A obsluga w jakim wieku? Mam 40 lat i nie wiem czy mam szanse sie zalapac na kelnera...bo jak malolaci,to raczej nie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Donna Marzia Cucina Toscana-Sopot

Napiszę tak - ostatnio, jak byliśmy z żoną, był młody kelner, kompletnie bez doświadczenia zawodowego. Jak na rangę miejsca, to tam jest potrzebny ktoś z doświadczeniem w zawodzie, pasją i wiedzą. Barman jest ok.40tki, kelnerki młode niedoświadczone siksy. Też by im się szkolenie przydało. To nie bar mleczny, tam jest potrzebna profesjonalna obsługa kelnerska.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Donna Marzia Cucina Toscana-Sopot

Nie polecałabym pracy tam. Straszna rotacja ludzi, jak ktoś się utrzyma dwa miesiące to jest dobrze. Potrafi być niezła harówka, a czasem nikogo na zmianę. Właściciele to para zadufanych Włochów, potrafią wyrzucić za nic, przyczepić się o wszystko. W ciągu miesiąca potrafi przewinąć się do 5 osób, oferują niby 7zł/godzinę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Ile zajelo Wam znalezienie pracy albo ile juz szukacie:P (59 odpowiedzi)

szukam pracy juz przeszlo miesiac i tak sie zastanawiam, czy ze mnie jest jakas wyjatkowa noga,...

Terminal Kontenerowy w Gdyni (ten, gdzie parkuje prom Stena). (480 odpowiedzi)

Jeśli ktoś potencjalnie zainteresowany pracą w tym Terminalu (nie mylić z GCT z naprzeciwka),...

Życie za granicą to też nie bajka... (48 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...