Michał - opinia (1) Mega polecam Pana Radosława. Pełen profesjonalizm,mega podejście do klienta... Michał J&R - opinia (1) Rzeczowo, sprawnie i kompleksowo. W każdym czasie można liczyć na pomoc p.... J&R Przemysław - opinia (1) Polecam Pana Radosława. Rzetelna i fachowa obsługa. Przemysław
Anna - opinia (1) W 100% polecam współpracę z Panem Radosławem. Nieoceniona pomoc w uzyskaniu... Anna Agnieszka - opinia (1) Serdecznie polecam, jestem bardzo zadowolona z pomocy jaką uzyskałam od Pana... Agnieszka Grzegorz - opinia (1) Od pierwszego kontaktu do finalizacji umowy kredytowej mogłem liczyć na... Grzegorz Arkadiusz - opinia (1) Pan Radosław wzorowo przeprowadził mnie przez proces kredytowania i udzielił... Arkadiusz Seneka - opinia (1) super-profesjonalny ekspert kredytowy, nic nie narzuca, indywidualizuje... Seneka Tomasz - opinia (1) Wszystko sprawnie bez problemów polecam wszystkim Tomasz Michał - opinia (1) Pan Radek pomógł mi w ciężkiej sytuacji z innymi złymi kredytami. Fachowiec... Michał Robert - opinia (1) Polecam usługi Pana Radosława, dobra,fachowa,szybka obsługa. Jak kredyt to... Robert Anna i Piotr - opinia (1) Wszystko zgodnie z opisem. Duża i bardzo dobra pomoc. Polecamy! Anna i Piotr Piotr - opinia (1) Bardzo fachowa pomoc, indywidualne podejście do klienta. Szczerze polecam... Piotr Andrzej - opinia (1) Mistrz w swoim fachu.Polecam pełen profesjonalizm. Andrzej maciej p - opinia (1) Świetny doradca pod każdym względem! Indywidualne podejście, ogromna wiedza i... maciej p Żaneta - opinia (1) Profesjonalnie przygotowane spotkanie i oferta. Dziękuję Żaneta Asia - opinia (1) Polecam korzystanie z usług kredytowych Pana Radka. Świetny kontakt,... Asia Anna Borchardt - opinia (1) Polecam. Współpraca z Panem Radosławem to czysta przyjemność. Bardzo mocno... Anna Borchardt Karolina - opinia (1) Polecam usługi. Profesjonalne doradztwo Karolina Emilia - opinia (1) Bardzo fachowe podejście do klientów !! Polecam serdecznie Emilia