Jacek - opinia (1) Profesjonalne i bardzo uczciwe podejście Jacek Matrusz - opinia (1) Polecam osoba znająca się na rzeczy... Matrusz Mateusz - opinia (1) Bardzo polecam...naprawdę osoba znająca się na rzeczy Mateusz
Waldemar - opinia (1) Bardzo dobra i fachowa pomoc w obszarze kredytu hipotecznego oraz doradztwo w... Waldemar Zadowoleni Klienci - opinia (1) Bardzo polecam Pana Radosława! Jest kompetentną, miła osoba dzięki której, w... Zadowoleni Klienci Daria - opinia (1) Bardzo fachowa i rzetelna pomoc w doradztwie kredytowym. Jesteśmy pewni, że... Daria Milan - opinia (1) Super obsługa. Dynamiczna współpraca oraz indywidualne podejście . Jako... Milan Aneta - opinia (1) Z pomocy Pana Radosława jestem bardzo zadowolona, duża dyspozycyjność czasu... Aneta Jakub - opinia (1) Bardzo profesjonalnie i rzeczowo. Polecam! Jakub Maria i Jan - opinia (1) Polecamy i dziękujemy za kompleksowe przygotowanie nas do otrzymania kredytu... Maria i Jan Ewa - opinia (1) Pan Radosław od razu przedstawił mi w jasny sposób, jak szybko i sprawnie... Ewa Stefania - opinia (1) Kompetentny, biegły w swojej dziedzinie doradca. Przedstawił mi wszystkie... Stefania Rafał - opinia (1) ... można? Jak widać z Panem Radkiem wszystko można, bez kolejek, bez... Rafał Mariusz - opinia (1) Pan Radosław ustalił i dopasował rozwiązanie kredytowe do moich potrzeb i... Mariusz Marcelina - opinia (1) W 100% polecamy i dziękujemy za pomoc. Marcelina Kacper - opinia (1) Profesjonalizm w każdym calu, indywidualne podejście do klienta oraz pełne... Kacper AdamK. - opinia (1) Profesjonalista pod każdym względem. AdamK. Piotr - opinia (1) Mega pomoc w sprawach kredytowych. Profesjonalne podejście do klienta. Piotr Karolina - opinia (1) Fachowa i rzetelna pomoc Pana Radosława jest na najwyższym poziomie. Pomógł... Karolina Krzysztof - opinia (1) Polecam współpracę z Panem Radosławem. W obecnych czasach gdy każdy jest... Krzysztof