K.Kotowski - opinia (1) Chciałbym polecić każdemu kto ceni sobie czas, przejrzystość współpracy oraz... K.Kotowski Monika i Marcin R. - opinia (1) Polecamy współpracę z Panem Radosławem, w naszym przypadku to kredyt... Monika i Marcin R. Bardzo polecam (1) Polecam współpracę z panem Radosławem. Jest osobą pomocną, rzetelną i bardzo... Ola
Kredyt hipoteczny (2) Nie znam osoby o równie wysokim stopniu kultury osobistej jak i doskonałej... Konrad Proszę uważać na tego człowieka!!! (1) ...bo jeśli zdecydujecie się na współpracę z Panem Radosławem, szybko okaże... Agata i Michał Bardzo Polecam Pana Radosława (1) Chciałbym bardzo mocno polecić Pana Radosława profesjonalista pod każdym... Grzegorz Serdecznie polecamy Pana Radosława (1) Pan Radosław pomógł nam sprawnie i, mimo trudności i zawirowań z bankiem,... Aleksandra Polecam !!! (1) Znajoma poleciła mi Pana Radka, abym skonsultowała z Nim moja sytuacje,... Ania Serdecznie polecam ! (1) Serdecznie polecam usługi Pana Radosława. W moim przypadku starał się o wybór... Patrycja Profesjonalizm = ekspert! (2) Pan Radosław zna się na tym co robi i doskonale potrafi w najprostszy sposób... Łukasz Polecam! (1) Profesjonalizm w każdym calu, indywidualne podejście do klienta oraz pełne... Łukasz Świetny doradca (1) Bardzo polecam doradztwo finansowe Pana Radosława ze względu na jego... Marek Lewański Polecam! (1) Kontakt do Pana Radosława otrzymałem od brata. Po pierwszym spotkaniu wybadał... Marcin Super (1) Bardzo fajna współpraca do samego końca kredytu. Pozdrawiam Seba Polecam (1) Pełen profesjonalizm Pełen profesjonalizm. Odpowiednia osoba na odpowiednim... Iwona K. Mało takich ludzi jest na świecie , dobry Człowiek. (1) W tych czasach karzdy patrzy tylko na zarobek lecz Radosław jest osoba która... ŁUKASZ Polecam !!! (1) Wszystkim polecam skorzystanie z usług Pana Radka niesamowite zaangażowanie i... Klaudia Polecam! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Radka. Profesjonalny, szybko znalazł... Halina Radosław Komoniewski (1) Znakomity doradca. Świetny kontakt , niesamowite zaangażowanie i... Adam prawdziwy doradca od kredytów hipotecznych (1) Pan Radek wybrał nam odpowiedni kredyt hipoteczny, wynegocjował najlepsze... Ola i Patryk