Maciej Urban - opinia (1) Rzetelna analiza rynku pod względem najkorzystniejszych ofert finansowania.... Maciej Urban Ariel - opinia (1) Błyskawiczna reakcja na kontakt, dogłębna analiza potrzeb i przedstawienie... Ariel Kamila - opinia (1) Na Pana Daniela trafiłam z polecenia znajomych, po negatywnych... Kamila
Jarosław - opinia (1) Zdecydowanie polecam współpracę z Panem Danielem. Dzieki Panu Danielowi... Jarosław Kamil - opinia (1) Świetna wspolpraca i wsparcie i to przy łączonej transakcji (sprzedaż jednej... Kamil Emilia - opinia (1) Zdecydowanie polecam współpracę z Panem Danielem. Indywidualne podejście do... Emilia Aleksandra - opinia (1) Współpraca z Panem Daniel to przyjemność, jest profesjonalny i zaangażowany.... Aleksandra sz - opinia (1) 100% profesjonalizmu. Pełne wsparcie i opieka, duże doświadczenie i wiedza.... sz Joanna - opinia (1) Pan Daniel jest absolutnie genialny w swoim fachu, ogromna wiedza i... Joanna Monika Piasecka - opinia (1) Polecam Pana Patryka z całego serca. Profesjonalista przez duże P a takich... Monika Piasecka Karol - opinia (2) Pani Ewa najlepszy doradca kredytowy, nie miałem pojęcia od czego zacząć,... Karol Kacper Skolik - opinia (1) Myśl o wzięciu kredytu hipotecznego napawała nas strachem. Już po pierwszej... Kacper Skolik Piotr Burczyk - opinia (1) Polecam . Naprawdę są bardzo odpowiedzialni i fachowi. Polecam bardzo gorąco. Piotr Burczyk Julia - opinia (1) Cały proces w pełni sprawny i na najwyższym poziomie. Wsparcie merytoryczne... Julia Aleksandra - opinia (1) Szybka, profesjonalna pomoc w uzyskaniu kredytu. Polecam Aleksandra Monika - opinia (1) Bardzo polecam współpracę z Panią Aleksandrą, wszystko dokładnie i spokojnie... Monika Marcin - opinia (1) Profesjonalna pomoc przy wyborze i uzyskaniu kredytu hipotecznego. Współpraca... Marcin A. B. - opinia (1) Niezwykle kompetentna i profesjonalna obsługa. Pan Patryk wnikliwie i... A. B. Maciej Wałkuski. - opinia (1) Serdecznie polecam. Jestem mega zadowolony z pomocy Pana Andrzeja. Maciej Wałkuski. Karolina M - opinia (1) Współpraca z Panem Patrykiem przebiegła bardzo sprawnie. Szukałam osoby,... Karolina M