Rafał - ocena (1) Pełen profesjonalizm, zawsze w stałym kontakcie. Doskonała współpraca.... Rafał Ania - ocena (1) Współpraca z Panem Adamem to czysta przyjemność. Szybka, konkretna i rzeczowa... Ania Kuba M. - ocena (1) Wzorowa współpraca, pełen profesjonalizm. Rzetelne przedstawienie i... Kuba M.
Krzysztof - ocena (1) Pani Aleksandra została mi polecona przez znajomą i to był zdecydowanie... Krzysztof Daniel - ocena (1) Szybko i sprawnie dostałem kredyt 2%. Daniel Klinci - ocena (1) Polecam wszystkim współpracę z doradcą kredytowym z Gdyni, pełen... Klinci Klient - ocena (1) Z całego serca polecam Panią Ewę doradcę kredytowego z Gdyni. Pełen... Klient Aleksandra Nadolska - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Pana Adama, który mi pomógł. Jego... Aleksandra Nadolska Karolina - ocena (1) Bardzo polecam Adama Janowskiego jako doradcę kredytowego, wszystko... Karolina ŁH - ocena (1) Dzięki Adamowi Janowskiemu dostałem bez problemu kredyt z programu "BK2".... ŁH Patryk Maciejewski - ocena (1) Dziękuję Pani Gosi Stępkowskiej za profesjonalne doradztwo, pomoc i... Patryk Maciejewski Dominik - ocena (1) Polecam Pana Adama, bo to bardzo dobry doradca. Rzeczowo i rzetelnie wyjaśnił... Dominik Jadwiga Samselska - ocena (1) Bez Pana Daniela nie bylibyśmy tak dobrze zaopiekowani. Poświęcił nam dużo... Jadwiga Samselska Michał - ocena (1) Od samego początku Pan Daniel wykazał się ogromnym zaangażowaniem i... Michał Grzegorz - ocena (1) Pan Daniel pomagał mi przy staraniu się o kredyt hipoteczny. Serdecznie... Grzegorz Dominik - ocena (1) Gorąco polecam Panią Mirkę. Przez cały, niezwykle skomplikowany proces... Dominik Łukasz - ocena (1) Polecam, uzyskalismy kompleksową pomoc przy kredycie 2%. Przed wprowadzeniem... Łukasz Tomasz W. - ocena (2) Przede wszystkim należy podkreślić bardzo wysokie kompetencje oraz... Tomasz W. Paweł - ocena (1) Bardzo profesjonalny, rzetelny i skuteczny doradca. Przeprowadził nas przez... Paweł Ania - ocena (1) Serdecznie polecam współprace z Panią Aleksandrą. Ogromna wiedza i... Ania