Anna Zasada - ocena (1) Pan Stanisław to złoto w najlepszym wydaniu. Cierpliwy, reagujacy od razu,... Anna Zasada Maciej - ocena (1) Pani Aleksandra Witka prowadziła proces kredytowy z pełnym profesjonalizmem,... Maciej Agnieszka - ocena (1) Pełen profesjonalizm, zaangażowanie i dostępność dla klienta. Wszystko... Agnieszka
Piotr Przeździak - ocena (1) To Pana Mariusza trafiłem z polecenia Pani Beaty pośrednika nieruchomości.... Piotr Przeździak TM - ocena (1) Pan Marek zaoferował pełną pomoc we wzięciu kredytu hipotecznego. Pilnował... TM Robert - ocena (1) Duże zaangażowanie i pełen profesjonalizm. Została wybrana najlepszą oferta... Robert Kaśka - ocena (1) Chciałabym serdecznie podziękować za pomoc przy kredycie i formalnościach.... Kaśka Beata - ocena (1) Współpraca z Panem Adamem to czysta przyjemność. Pełen profesjonalizm i... Beata Tomasz Szpyt - ocena (1) Pan Mariusz którego polecili nam nasi znajomi, bezstresowo i skutecznie... Tomasz Szpyt Łukasz Afeltowicz - ocena (1) Wsparcie na każdym etapie, odpowiedzi na wszystkie pytania, rozwiązania... Łukasz Afeltowicz Rafal - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Panem Mariuszem jako doradcą finansowym.... Rafal Wiktoria - ocena (1) Profesjonalna obsługa, współpraca przebiegła niesamowicie przyjemnie. Pani... Wiktoria Jakub A. - ocena (1) Współpraca z Panem Mariuszem to była czysta przyjemność. Oferta kredytowa... Jakub A. Agnieszka Antoszewska - ocena (1) Pragnę podziękować Panu Mariuszowi za pozytywną umowę kredytową gdzie nasz... Agnieszka Antoszewska Zbigniew Konieczny - ocena (1) Szeroki zakres wiedzy, profesjonalne podejście do klienta to dwie... Zbigniew Konieczny Natalia - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Panem Damianem Profesjonalizm, zaangażowanie... Natalia Jakub - ocena (1) Doradztwo kredytowe oceniam bardzo pozytywnie. Doradca był kompetentny,... Jakub Radosław - ocena (1) Wybitna kancelaria - doskonała kultura pracy, komunikacja i sprawność. Nie... Radosław klientka - ocena (1) Do Pani Ewy zwróciłam się z prośbą o pomoc z kredytem hipotecznym dla... klientka Klient - ocena (1) Pani Ewa z Gdyni obsługiwała mój zakup mieszkania wraz z kredytem... Klient