Sebastian Rokicki - ocena (1) Współpraca z Panem Markiem to była czysta przyjemność. Profesjonalizm na... Sebastian Rokicki Bartłomiej Ślifirski - ocena (1) Przeszedłem przez kilku doradców kredytowych zanim udało mi się spełnić... Bartłomiej Ślifirski Alicja Brązert - ocena (1) Doradztwo Kredytowe = tylko Pan Marek Piotrowicz! Chciałabym serdecznie... Alicja Brązert
Wiki - ocena (1) Dziękuję Pani Dominice za znalezienie wyjścia z mojej trudnej sytuacji. Wiki Wiktoria - ocena (1) Profesjonalny doradca kredytowy, świetny kontakt telefoniczny i jasne... Wiktoria Natalia Lewandowska - ocena (1) Właściwy człowiek na właściwym miejscu! Dzięki ogromnej wiedzy, kompetencji i... Natalia Lewandowska Grzegorz - ocena (1) Polecamy współpracę z panem Adamem. Bardzo się cieszymy, że na siebie... Grzegorz Piotr - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Intuum w Gdańsku, które wykazało... Piotr A - ocena (1) Jeśli nie chcecie mieć problemów z Urzędem Skarbowym to omijajcie tą... A P - ocena (1) Przemiła współpraca , świetna komunikacja , fachowa wiedza , tak w kilku... P Mateusz - ocena (1) Pan Marek profesjonalnie, z wielkim zaangażowaniem, szybko i skutecznie... Mateusz Natallia Lihodievskaya - ocena (1) Polecam agencję Intuum, a w szczególności panią Angelikę, jako... Natallia Lihodievskaya Kamil - ocena (1) Serdecznie polecam . Pan Adam jest świetnym doradcą, w pełni wyjaśnia każdy... Kamil Krzysztof - ocena (1) Gorąco polecam pomoc doradcy kredytowego Finansowy Piotr. Pan Piotr i pani... Krzysztof Marta - ocena (1) Współpraca z Panią Ewą doradca od kredytów to czysta przyjemność. Jest... Marta Kasia - ocena (1) Bardzo gorąco polecam! Wcześniej kupowałam mieszkanie, a teraz refinansowałam... Kasia Magdalena - ocena (1) Pan Adaś załatwił mi kredyt i nie zapomnę mu tego nigdy. Panie Adasiu!... Magdalena Anna Czarzasta - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi Finansowego Piotra. Dzięki Państwu... Anna Czarzasta Łukasz - ocena (1) Szybko, sprawnie i na temat warto pójść nawet żeby zaczerpnąć informacji... Łukasz Monika - ocena (1) Współpraca z Panią Ewą w tak wymagającej sprawie jak wybranie i wzięcie... Monika