Adelina - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Panią Olą to już nasza kolejna... Adelina Zbyszek - ocena (1) Dziękuję za współpracę i szybka reakcje. Nie spodziewałem się nigdy, że... Zbyszek Iwona - ocena (1) Polecam tego Pana usługi. Nie liczyłem na taki poziom i jakość. Luźno i... Iwona
Ola - ocena (1) Chcielibyśmy podziękować za pomoc przy całym procesie zakupu mieszkania i... Ola Ola - ocena (1) Chcielibyśmy podziękować za pomoc przy całym procesie zakupu mieszkania i... Ola Maciej - ocena (1) Wszystko załatwione bardzo sprawnie i fachowo. Kredyt hipoteczny ogarnięty w... Maciej Kamil J. - ocena (1) To już nasza kolejna współpraca z Panią Aleksandrą Witką i po raz kolejny... Kamil J. Ancia - ocena (2) Współpraca z Panem Adamem to majstersztyk i to w najwyższym możliwym wydaniu... Ancia Michał Zapert - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Panią Aleksandrą. Korzystałem z... Michał Zapert Rafal Mankiewicz - ocena (1) Polecam. Profesjonalna obsługa, wiedza i doświadczenie oraz super kontakt. Rafal Mankiewicz Jakub - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam panią Aleksandrę za jej profesjonalizm i... Jakub Grzegorz Serafin - ocena (1) Kupując mieszkanie skorzystałem z usług doradcy kredytowego, p. aleksandry... Grzegorz Serafin Wiktoria i Kamil Rekosz - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecamy doradcę kredytowego Aleksandrę Witkę. Pełen... Wiktoria i Kamil Rekosz Justyna - ocena (1) Pani Aleksandra z życzliwością i dokładnością wspiera w kwestiach... Justyna Kasia - ocena (1) Korzystałam z pomocy Pani Aleksandry przy zakupie mieszkania w kredycie. Od... Kasia Paulina - ocena (1) Współpraca z Panią Aleksandrą to czysta przyjemność. Jest osobą niezwykle... Paulina Adele - ocena (2) Bardzo polecam współpracę z Adamem, po raz kolejny nas nie zawiódł - zawsze... Adele Znawca spraw - ocena (2) Pełen profesjonalizm w każdym calu Znawca spraw Karolina - ocena (1) Pełen profesjonalizm, p. Adam wytłumaczył wszystko w sposób rzeczowy i... Karolina Bartosz Balcerowski - ocena (1) Pełen profesjonalizm, Pan Marek ogarnął sytuację bez wyjścia, nigdy wcześniej... Bartosz Balcerowski