Magdalena - ocena (1) Pan Adaś załatwił mi kredyt i nie zapomnę mu tego nigdy. Panie Adasiu!... Magdalena Łukasz - ocena (1) Szybko, sprawnie i na temat warto pójść nawet żeby zaczerpnąć informacji... Łukasz Monika - ocena (1) Współpraca z Panią Ewą w tak wymagającej sprawie jak wybranie i wzięcie... Monika
Sandra - ocena (1) Kolejny raz Robert mi pomógł i to w szybkim tempie. Mimo dzielącej... Sandra Martyna Chełchowska - ocena (1) Jestem zachwycona współpracą z Panem Adamem. Sama jestem dosyć zaawansowana... Martyna Chełchowska Karolina - ocena (1) Z pełnym przekonaniem mogę polecić Pana Mariusza! To osoba o ogromnej wiedzy,... Karolina Sandra - ocena (1) Jesteśmy zadowoleni ze współpracy z Panią Ewą . Od początku czuliśmy, że... Sandra PK - ocena (1) Polecam współpracę z panią Aleksandrą. Konkretne porady, duża cierpliwość i... PK Paulina - ocena (1) Pan Adam w prosty sposób wytłumaczył cały proces ubiegania się o kredyt.... Paulina Aleksandra - ocena (1) Serdecznie polecamy panią Aleksandrę! Pomogła nam bardzo przy kredycie,... Aleksandra Marta - ocena (1) Z całego serca polecam panią Aleksandrę! Pomogła mi przejść przez wszystkie... Marta Maja - ocena (1) Pan Mariusz to zdecydowanie najlepszy doradca finansowy jakiego było mi... Maja Alicja i Rafał - ocena (1) Pan Adam potrafi wytłumaczyć wszystko w najprostszy sposób, dzięki niemu... Alicja i Rafał Zdzisław - ocena (1) Ekspresowa Obsługa , wszystko załatwione online ! Bez zbędnych papierów.... Zdzisław Wojciech Bartoszyński - ocena (1) Współpraca z Panem Mariuszem to czysta przyjemność i gwarancja sukcesu.... Wojciech Bartoszyński Paweł - ocena (1) Pani Ewa ekspert hipoteczny z Gdańska, pomogła mi z uzyskaniem kredytu... Paweł Artur - ocena (1) Pani Ewa ekspert hipoteczny z Gdańska, pomogła mi z uzyskaniem kredytu... Artur klient - ocena (1) Pani Ewa z Gdańska pomogła w uzyskaniu kredytu na budowę domu. Wszystkie... klient Aga - ocena (1) Jak najbardziej polecam Pana Marka, jest profesjonalny i skuteczny w swojej... Aga Krzysztof - ocena (1) Szczerze polecam usługi Pana Marka. Doradztwo w wyborze najlepszej oferty... Krzysztof