Agnieszka Antoszewska - ocena (1) Pragnę podziękować Panu Mariuszowi za pozytywną umowę kredytową gdzie nasz... Agnieszka Antoszewska Zbigniew Konieczny - ocena (1) Szeroki zakres wiedzy, profesjonalne podejście do klienta to dwie... Zbigniew Konieczny Natalia - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Panem Damianem Profesjonalizm, zaangażowanie... Natalia
Jakub - ocena (1) Doradztwo kredytowe oceniam bardzo pozytywnie. Doradca był kompetentny,... Jakub Radosław - ocena (1) Wybitna kancelaria - doskonała kultura pracy, komunikacja i sprawność. Nie... Radosław klientka - ocena (1) Do Pani Ewy zwróciłam się z prośbą o pomoc z kredytem hipotecznym dla... klientka Klient - ocena (1) Pani Ewa z Gdyni obsługiwała mój zakup mieszkania wraz z kredytem... Klient Klient - ocena (1) Pani Ewa z Gdyni obsługiwała mój zakup mieszkania wraz z kredytem... Klient Edyta - ocena (1) Polecam Najlepsza Kancelaria, Profesjonalny i rzetelny kontakt Edyta Przemek - ocena (1) Polecam Panią Ewę to osoba z super podejściem do klienta i ogromną wiedzą.... Przemek Przemek - ocena (1) Polecam Panią Ewę to osoba z super podejściem do klienta i ogromną wiedzą.... Przemek klient - ocena (1) Pani Ewa bardzo rzeczowa i konkretna osoba. Dałem szansę innym ekspertom,... klient Bartek - ocena (1) W związku z tym, że moja żona jest osobą spoza UE, mieliśmy problem ze... Bartek Symeon - ocena (1) Z wielką przyjemnością wystawiam pozytywną opinię Pani Aleksandrze Witce.... Symeon Iwona Lutecka - ocena (1) Razem z mężem polecamy współpracę z Panią Aleksandrą Witka, która... Iwona Lutecka Kasia - ocena (1) Polecam serdecznie współpracę z Panią Aleksandrą. Zostałam bardzo... Kasia Kacper - ocena (1) Pan Stanisław to doradca kredytowy, który z pewnością zasługuje na pozytywną... Kacper I. S. - ocena (1) najlepszy doradca kredytowy. Ogromną wiedza i doświadczenie. Profesjonalne... I. S. Monika - ocena (1) Miałam okazję skorzystać z usług Pana Adama, pełen profesjonalizm i... Monika STK - ocena (1) Pan Marek to artysta w swoim fachu, jest to o tyle istotne, że w fachu Pana... STK