Patryk - ocena (1) Serdecznie polecamy firmę Finconcept Doradca Kredytowy! Dzięki... Patryk Michał W - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam Panią Aleksandrę jako doradcę kredytowego. Cały... Michał W Magda - ocena (1) Współpraca z Panią Aleksandrą przy refinansowaniu mojego kredytu była... Magda
Eryk - ocena (1) Serdecznie polecam doradztwo i pośrednictwo kredytowe ze strony Pani... Eryk Hanna - ocena (1) Serdecznie polecam Pana Adama! Profesjonalizm i fachowa wiedzy przy... Hanna Krzyżak - ocena (1) Jeśli ktoś chce bezproblemowo, rzetelnie i profesjonalnie być poprowadzonym... Krzyżak Milena S. - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam współpracę z Markiem, bardzo rzetelnie nas... Milena S. bogdan - ocena (1) W procesie zakupu nieruchomości inwestycyjnej skorzystałem z usług doradcy... bogdan bogdan - ocena (1) W procesie zakupu nieruchomości inwestycyjnej skorzystałem z usług doradcy... bogdan Ewa - ocena (1) Pani Aleksandra to bardzo kompetentna doradczyni finansowa i pomogła mi... Ewa Zbigniew i Lidia - ocena (1) Upadlosc konsumencka.Pani Dominika-kompetentna,empatyczna,sympatyczna i... Zbigniew i Lidia Xxxx - ocena (1) Bardzo konkretny, zdecydowany i profesjonalny Gość Xxxx Frud - ocena (1) wszystko bardzo dobrze wytłumaczone, pełen profesjonalizm, od samego początku... Frud Adelina - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Panią Olą to już nasza kolejna... Adelina Zbyszek - ocena (1) Dziękuję za współpracę i szybka reakcje. Nie spodziewałem się nigdy, że... Zbyszek Iwona - ocena (1) Polecam tego Pana usługi. Nie liczyłem na taki poziom i jakość. Luźno i... Iwona Ola - ocena (1) Chcielibyśmy podziękować za pomoc przy całym procesie zakupu mieszkania i... Ola Ola - ocena (1) Chcielibyśmy podziękować za pomoc przy całym procesie zakupu mieszkania i... Ola Maciej - ocena (1) Wszystko załatwione bardzo sprawnie i fachowo. Kredyt hipoteczny ogarnięty w... Maciej Kamil J. - ocena (1) To już nasza kolejna współpraca z Panią Aleksandrą Witką i po raz kolejny... Kamil J.