Aleksandra - ocena (1) Bardzo polecam Panią Asię. Nie mogłam trafić lepiej. Wszystko było... Aleksandra Paweł - ocena (1) Super. Polecam pełen profesjonalizm. Paweł Gosia - ocena (1) Cieszę się, że udałam się po poradę o kredyt hipoteczny do doradcy z Gdyni... Gosia
Gosia - ocena (1) Cieszę się, że udałam się po poradę o kredyt hipoteczny do doradcy z Gdańska... Gosia Kasia - ocena (1) Doświadczenie i profesjonalizm oraz bardzo wysoka kultura osobista powodują ,... Kasia Klienci - ocena (1) Po opiniach zdecydowaliśmy się na współpracę z Panią Ewą doradcą finansowym.... Klienci Klienci - ocena (1) Po opiniach zdecydowaliśmy się na współpracę z Panią Ewą doradcą finansowym.... Klienci Anna - ocena (1) Pani Aleksandra to profesjonalista, bardzo pomocna i konkretna. Dzięki niej... Anna Aleksandra - ocena (1) Mam swoje mieszkanie, dzięki pani Ewie. Sama byłam najpierw w swoim banku ale... Aleksandra Aleksandra - ocena (1) Mam swoje mieszkanie, dzięki pani Ewie. Sama byłam najpierw w swoim banku ale... Aleksandra Jacek - ocena (1) Kawał dobrej roboty! Profesjonalnie, ale bez zbędnego stresu od początku... Jacek Marcin - ocena (1) Skorzystałem z pomocy u doradcy kredytowego, Pani Ewa wyjaśniła mi wszystkie... Marcin Andrzej - ocena (1) Polecam, uczciwa firma, jakich niestety mało na tym rynku. Sprawnie i... Andrzej Klara M. - ocena (1) Bardzo dobra współpraca. Sprawna komunikacja, dopasowanie do indywidualnych... Klara M. Emilia - ocena (1) Najlepszy Doradca, na jakiego moglibyśmy trafić. Pani Joanna jest... Emilia Klienci - ocena (1) Po opiniach w zdecydowaliśmy się na skorzystanie z pomocy przy kredycie... Klienci Anna Ptak - ocena (1) Współpraca z Mariuszem to czysta przyjemność. Nasza sytuacja była... Anna Ptak Anna - ocena (1) Chciałabym serdecznie podziękować Panu Mariuszowi za pomoc i profesjonalne... Anna Dorota - ocena (1) Pomogli mi z moim zadłużeniem. Dorota Piotr - ocena (1) Współpracując z panem Mariuszem można poczuć się jak klient private bankingu.... Piotr