Marlena - ocena (1) Polecam współpracę z panią Olą Witką . Pełen profesjonalizm i chęć pomocy na... Marlena Paweł - ocena (1) Nie sądziłem, że kiedykolwiek wyjdę z tego bagna. Dzięki kancelarii mam dziś... Paweł Moniczka - ocena (1) Pani Ewa jest profesjonalistą. Przez cały czas byliśmy z Panią Ewą na... Moniczka
Piotr - ocena (1) Z mężem postanowiliśmy kupić mieszkanie w Gdańsku. Skorzystaliśmy z porady... Piotr Monika - ocena (1) Wraz z żoną bardzo się cieszymy, że trafiliśmy na Panią Ewę. Odpowiadała na... Monika Klient - ocena (1) Posiadam wysokie dochody ale postanowiłem skorzystać z pomocy doradcy... Klient Patrycja - ocena (1) Miałam przyjemność skorzystać z usług Pana Adama i jestem bardzo zadowolona z... Patrycja Marek - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i doskonałą obsługę... Marek Łukasz - ocena (1) Skorzystałem z usług doradcy kredytowego z Gdańska , ponieważ pozytywne... Łukasz Łukasz - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i jakość obsługi.... Łukasz dzekson - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i dbałość o klienta.... dzekson Paulina - ocena (1) Dzięki wsparciu Pani Asi Klepackiej cały trudny i przerażający z początku... Paulina Monika - ocena (1) Profesjonalna, z dużą wiedzą i doświadczeniem. Doceniam regularny kontakt i... Monika Alicja i Krzysztof - ocena (1) Profesjonalizm i obsługa na najwyższym poziomie. Bardzo dobra współpraca. Na... Alicja i Krzysztof Olek - ocena (1) Najlepszy doradca kredytowy w Gdańsku, Pani Ewa przedstawiła pełen wachlarz... Olek Kaśka - ocena (1) Mieliśmy przyjemność procesować nasz kredyt na mieszkanie za pośrednictwem... Kaśka Klient - ocena (1) Doradca kredytowy godny polecenia i zaufania to Pani Ewa. Bardzo pozytywne... Klient Krzysztof - ocena (1) Bardzo konkretna osoba, bardzo szybko został załatwiony kredyt, z ominięciem... Krzysztof Krzysztof - ocena (1) Bardzo konkretna osoba, bardzo szybko został załatwiony kredyt, z ominięciem... Krzysztof Klient - ocena (1) Bardzo chcieliśmy podziękować Pani Ewie za pomoc przy otrzymaniu kredytu... Klient