Robert - ocena (1) Chciałbym bardzo polecić Panią Joannę w kwestiach kredytowych. Jest ona... Robert Kamil - ocena (1) Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Pan Adam wykazał zaangażowanie oraz... Kamil Daniel Polidowski - ocena (1) Profesjonalna obsługa, bardzo duża wiedza, dobry kontakt, polecam Pana Adama. Daniel Polidowski
Olka - ocena (1) Doradca z Gdańska Pani Ewa to bardzo kompetentna i profesjonalna osoba.... Olka Grześ - ocena (1) Mogę polecić z czystym sumieniem panią Ewę. Pełen profesjonalizm, dostępność... Grześ Klient - ocena (1) Polecam pomoc przy zakupie domu i finansowaniu. Klient Marta - ocena (1) Dziękuję bardzo za pomoc w kredycie hipotecznym, wiedza i zaangażowanie pani... Marta Ewa - ocena (1) Sięgnęłam o pomoc u doradcy kredytowego z Gdańska, bardzo rzetelna osoba,... Ewa Adrian - ocena (1) Skorzystałem z pomocy przy kredycie na zakup mieszkania, pomoc bezcenna, sam... Adrian Monika - ocena (1) Pani Ewa pomogła w kredycie na zakup mieszkania u dewelopera. Wszystko... Monika Klient - ocena (1) Polecam współpracę przy kredycie hipotecznym. Doradca godny polecenia Klient Kasia - ocena (1) Skorzystałam z pomocy przy zakupie domu, polecam osoba godna zaufania. Kasia Klient - ocena (1) Do Pani Ewy Doradcy Kredytowego trafiłem z polecenia. Pani Ewa szczegółowo... Klient Iza - ocena (1) . Najlepszy doradca kredytowy jakiego można mieć! Ogromny profesjonalizm i... Iza Grześ - ocena (1) Wiedziałem że istnieją tacy profesjonaliści ale zawsze z uprzedzeniem... Grześ Michał - ocena (1) Bardzo dobry kontakt, wszystko sprawnie, elegancko wyjaśnione i załatwione. Michał Dawid Bania - ocena (1) Zdecydowanie polecam każdemu, kto ma problemy z długami! Nawet nie... Dawid Bania Wojtek - ocena (1) Chcielibyśmy serdecznie podziękować naszemu doradcy kredytowemu za... Wojtek KT - ocena (1) Polecam Pana Karola. Bezproblemowo przeprowadził mnie przez proces brania... KT Paulina - ocena (1) Współpraca z Panem Adamem była dla nas niezwykle pozytywnym doświadczeniem.... Paulina