Monika - ocena (1) Profesjonalna, z dużą wiedzą i doświadczeniem. Doceniam regularny kontakt i... Monika Alicja i Krzysztof - ocena (1) Profesjonalizm i obsługa na najwyższym poziomie. Bardzo dobra współpraca. Na... Alicja i Krzysztof Olek - ocena (1) Najlepszy doradca kredytowy w Gdańsku, Pani Ewa przedstawiła pełen wachlarz... Olek
Kaśka - ocena (1) Mieliśmy przyjemność procesować nasz kredyt na mieszkanie za pośrednictwem... Kaśka Klient - ocena (1) Doradca kredytowy godny polecenia i zaufania to Pani Ewa. Bardzo pozytywne... Klient Krzysztof - ocena (1) Bardzo konkretna osoba, bardzo szybko został załatwiony kredyt, z ominięciem... Krzysztof Krzysztof - ocena (1) Bardzo konkretna osoba, bardzo szybko został załatwiony kredyt, z ominięciem... Krzysztof Klient - ocena (1) Bardzo chcieliśmy podziękować Pani Ewie za pomoc przy otrzymaniu kredytu... Klient Klient - ocena (1) Bardzo chcieliśmy podziękować Pani Ewie za pomoc przy otrzymaniu kredytu... Klient Marek - ocena (1) Pomoc w uzyskaniu kredytu na mieszkanie niezastąpiona, sam pośród tylu... Marek Marek - ocena (1) Pomoc w uzyskaniu kredytu na mieszkanie niezastąpiona, sam pośród tylu... Marek klientka - ocena (1) Od znajomych dowiedziałam się o Pani Ewie. Pierwszy raz brałam kredyt,... klientka Karolina - ocena (1) Współpraca z Panem Adamem przebiegła bardzo przyjemnie. Pan Adam cierpliwie... Karolina Magdalena Gackowska - ocena (1) Adam Janowski to najlepszy doradca kredytowy, z jakim miałam okazję... Magdalena Gackowska Filip - ocena (1) Pan Adam jest bardzo profesjonalny, doradzał i prowadził przez kredyt tak, że... Filip Karolins - ocena (1) Polecam współpracę z panią Olą . Karolins Kuba - ocena (1) Pełen profesjonalizm! Bałam się, że będę sama w tym wszystkim, ale Pani... Kuba Anna T. - ocena (1) Z całego serca polecam panią Asię, z nią staranie się o kredyt jest bardzo... Anna T. Michał - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam! Dzięki kancelarii KFCO udało się uporać z... Michał Daniel - ocena (1) Współpraca z P. Adamem na bardzo dobrym poziomie. Konkretny, terminowy,... Daniel