Kasia - ocena (1) Korzystałam z pomocy Pani Aleksandry przy zakupie mieszkania w kredycie. Od... Kasia Paulina - ocena (1) Współpraca z Panią Aleksandrą to czysta przyjemność. Jest osobą niezwykle... Paulina Adele - ocena (2) Bardzo polecam współpracę z Adamem, po raz kolejny nas nie zawiódł - zawsze... Adele
Znawca spraw - ocena (2) Pełen profesjonalizm w każdym calu Znawca spraw Karolina - ocena (1) Pełen profesjonalizm, p. Adam wytłumaczył wszystko w sposób rzeczowy i... Karolina Bartosz Balcerowski - ocena (1) Pełen profesjonalizm, Pan Marek ogarnął sytuację bez wyjścia, nigdy wcześniej... Bartosz Balcerowski Karol Kozłowski - ocena (1) Współpraca z Panem Adamem to czysta przyjemność, pełen profesjonalizm na... Karol Kozłowski A - ocena (1) Do Adama trafiłam dzięki moim bliskim i jestem im bardzo wdzięczna. Spotkania... A Daria - ocena (1) Korzystam z usług Finconcept już kolejny raz. Bardzo profesjonalna i rzetelna... Daria Marcin - ocena (1) Zdecydowanie polecam Pana Adama każdemu który wchodzi w temat kredytu... Marcin Bronek - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Ewą doradcą z Gdańska jako... Bronek Klient - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Ewą doradcą z Gdańska jako... Klient Szymon - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z Panem Adamem. Udało się znaleźć idealną ofertę... Szymon K-Z - ocena (1) Kontakt z Panem Markiem to czysta przyjemność: profesjonalizm, wiedza i... K-Z Marta BC - ocena (1) Doradca finansowy, pani Małgorzata bardzo pomogła nam na każdym etapie... Marta BC RD - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Panem Markiem. Pomógł nam w uzyskaniu kredytu... RD Sebastian Rokicki - ocena (1) Współpraca z Panem Markiem to była czysta przyjemność. Profesjonalizm na... Sebastian Rokicki Bartłomiej Ślifirski - ocena (1) Przeszedłem przez kilku doradców kredytowych zanim udało mi się spełnić... Bartłomiej Ślifirski Alicja Brązert - ocena (1) Doradztwo Kredytowe = tylko Pan Marek Piotrowicz! Chciałabym serdecznie... Alicja Brązert Piotr - ocena (1) Wszystko sprawnie poszło, zaproponowano kilka ofert przedstawiając ich mocne... Piotr