Aleksandra - ocena (1) Mam swoje mieszkanie, dzięki pani Ewie. Sama byłam najpierw w swoim banku ale... Aleksandra Aleksandra - ocena (1) Mam swoje mieszkanie, dzięki pani Ewie. Sama byłam najpierw w swoim banku ale... Aleksandra Jacek - ocena (1) Kawał dobrej roboty! Profesjonalnie, ale bez zbędnego stresu od początku... Jacek
Marcin - ocena (1) Skorzystałem z pomocy u doradcy kredytowego, Pani Ewa wyjaśniła mi wszystkie... Marcin Andrzej - ocena (1) Polecam, uczciwa firma, jakich niestety mało na tym rynku. Sprawnie i... Andrzej Klara M. - ocena (1) Bardzo dobra współpraca. Sprawna komunikacja, dopasowanie do indywidualnych... Klara M. Emilia - ocena (1) Najlepszy Doradca, na jakiego moglibyśmy trafić. Pani Joanna jest... Emilia Klienci - ocena (1) Po opiniach w zdecydowaliśmy się na skorzystanie z pomocy przy kredycie... Klienci Anna Ptak - ocena (1) Współpraca z Mariuszem to czysta przyjemność. Nasza sytuacja była... Anna Ptak Anna - ocena (1) Chciałabym serdecznie podziękować Panu Mariuszowi za pomoc i profesjonalne... Anna Dorota - ocena (1) Pomogli mi z moim zadłużeniem. Dorota Piotr - ocena (1) Współpracując z panem Mariuszem można poczuć się jak klient private bankingu.... Piotr Łukasz - ocena (1) Polecam! Wszystko sprawnie,szybko i rzeczowo. Kontakt bardzo przyjemny.... Łukasz Adelina - ocena (1) Z przyjemnością mogę polecić współpracę z Panią Aleksandrą. Profesjonalizm i... Adelina Monika - ocena (1) Współpraca z Panią Ewa z Gdyni okazała się niezastąpiona, jest otwartą... Monika Łukasz - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z Panem Markiem, jest rzetelnym specjalistą w swoim... Łukasz Patryk - ocena (1) Z całego serca polecamy współpracę z Adamem! Adam jest osobą bardzo... Patryk Kamil - ocena (1) Z pełnym przekonaniem chciałbym wyrazić naszą ogromną wdzięczność Pani... Kamil Joanna - ocena (1) Współpraca z Panem Mariuszem była rewelacyjna! Już od pierwszego spotkania... Joanna Adam - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Adamem (i Karoliną!). Bardzo sympatyczny... Adam