Agnieszka - ocena (1) Jesteśmy bardzo wdzięczni Panu Markowi za pomoc w zawiłościach kredytu... Agnieszka Ola - ocena (1) Polecam współpracę z Panią Aleksandrą. Profesjonalistka w swojej dziedzinie,... Ola Monika - ocena (1) Pełen profesjonalizm i duże wsparcie. Zdecydowanie mogę polecić Pana Adama. Monika
K. Serdynska - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecamy współpracę z Panem Mariuszem. Już wielokrotnie... K. Serdynska Szymon Stanowski - ocena (1) To już mój drugi kredyt z Panią Renatą i za każdym razem proces był sprawny,... Szymon Stanowski Kamil - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług Pani Asi. Doradztwo na każdym kroku... Kamil Kamil - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Kilka transakcji przeprowadzanych w miłej atmosferze!... Kamil Adrian Ł - ocena (1) Serdecznie polecamy współpracę z Panem Markiem :) Towarzyszył nam na każdym... Adrian Ł Paulina - ocena (1) Pan Adam wykazał się pełnym profesjonalizmem, jego wiedza i doświadczenie... Paulina Karolina - ocena (1) Pan Marek Piotrowicz pomógł nam w uzyskaniu kredytu hipotecznego, i jesteśmy... Karolina Patrycja - ocena (1) Profesjonalizm na najwyższym poziomie oraz kompleksowe wsparcie na każdym... Patrycja Monika A - ocena (1) Chciałabym serdecznie polecić pośredniczkę i ekspertkę kredytową w jednym... Monika A Anna L - ocena (1) To już moja druga współpraca z Panem Mariuszem i nie wyobrażam sobie... Anna L Mariusz - ocena (1) Kontakt do Pana Mariusza dostaliśmy z polecenia klika lat temu. Za nami... Mariusz Dawid O - ocena (1) Zdecydowanie polecam Pana Adama jako doradcę kredytowego. Dzięki jego... Dawid O Dominika & Mateusz - ocena (1) Jesteśmy zadowoleni ze współpracy z Adamem. Proces starania się o przyznanie... Dominika & Mateusz Natalia - ocena (1) Absolutnie nie polecam współpracy. Nawijanie makaronu na uszy to specjalność... Natalia Mikołaj M - ocena (1) Bardzo polecam, rzadko spotykam się z tak profesjonalnym podejściem i dużym... Mikołaj M Ewa - ocena (1) Wsparcie rzeczowe i dynamiczne na czym najbardziej Mi zależało. Bardzo dobre... Ewa Daniel - ocena (1) Moja współpraca z Panią Aleksandrą, pośrednikiem kredytowym, przy uzyskaniu... Daniel