Adam - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Adamem (i Karoliną!). Bardzo sympatyczny... Adam Maciej - ocena (1) Bardzo profesjonalny, miły i kompetentny gość. Właściwa osobą, na właściwym... Maciej Anita - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z panem Mariuszem. Znamy się od kilku lat, ponieważ... Anita
Łukasz - ocena (1) Super doradcy krótko i na temat napisali odwołanie do e-sądu. Na razie... Łukasz Dominika - ocena (1) Polecamy P. Aleksandrę, która pomogła nam w naszych zawiłościach kredytowych,... Dominika Dariusz - ocena (1) Jestem zadowolony z doradzctwa finconcept Dariusz Jakub - ocena (1) Lepszej jakości usługi nie jestem w stanie sobie wyobrazić. Proces pod kredyt... Jakub Denys - ocena (1) Pan Mariusz to wyjątkowy doradca kredytowy, którego serdecznie polecam!... Denys Wojciech - ocena (1) Całość współpracy w pełni profesjonalna, kulturalnie ale i rzeczowo,... Wojciech Dima - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Panią Aleksandrą. Pani Aleksandra jest osobą... Dima Valeryia - ocena (1) Profesjonalizm i zaangażowanie na najwyższym poziomie! Chciałabym serdecznie... Valeryia Sylwia Guz - ocena (1) Pomoc Pani Aleksandry przy wyborze kredytu była nieoceniona. Udzielała... Sylwia Guz Maciej - ocena (1) Dziękuję za sprawną i profesjonalną pomoc w uzyskaniu kredytu Maciej Agnieszka - ocena (1) Jesteśmy bardzo wdzięczni Panu Markowi za pomoc w zawiłościach kredytu... Agnieszka Ola - ocena (1) Polecam współpracę z Panią Aleksandrą. Profesjonalistka w swojej dziedzinie,... Ola Monika - ocena (1) Pełen profesjonalizm i duże wsparcie. Zdecydowanie mogę polecić Pana Adama. Monika K. Serdynska - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecamy współpracę z Panem Mariuszem. Już wielokrotnie... K. Serdynska Szymon Stanowski - ocena (1) To już mój drugi kredyt z Panią Renatą i za każdym razem proces był sprawny,... Szymon Stanowski Kamil - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług Pani Asi. Doradztwo na każdym kroku... Kamil Kamil - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Kilka transakcji przeprowadzanych w miłej atmosferze!... Kamil