Kinga Czerwińska - ocena (2) Brakuje skali, bo najchętniej zaznaczyłabym kilka dodatkowych gwiazdek.... Kinga Czerwińska Małgorzata M - ocena (2) Podobnie jak inni, bardzo wysoko oceniam profesjonalizm, doświadczenie,... Małgorzata M Zdzisław - ocena (1) Witam jestem bardzo zadowolony z współpracy z tą kancelarią. Pani Dominika... Zdzisław
Artur - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę polecić panią Aleksandrę jako doradcę finansowego.... Artur Grzegorz - ocena (1) Specjalistka godna polecenia! Dzięki profesjonalnemu nastawieniu na klienta... Grzegorz Mateusz - ocena (1) Zdecydowanie polecam Adama jako doradcę. Bardzo kontaktowy, odpowiada na... Mateusz Paweł - ocena (1) Do Pani Renaty, trawiliśmy na jesień - praktycznie bez zdolności kredytowej.... Paweł Zadowoleni klienci - ocena (1) Pan Adam pomógł nam spełnić marzenie w postaci własnego lokum. Wszystko... Zadowoleni klienci Witold - ocena (1) Bardzo polecam usługi Pana Stanisława, bardzo konkretny i skuteczny. Mieliśmy... Witold Michał Pawłowski - ocena (1) Wszystko super, każde pytanie zostało zaadresowane, przejrzyście... Michał Pawłowski Adam - ocena (1) Super współpraca. Dziękuję za pomoc Panie Robercie. Adam Olga Święcicka - ocena (1) Jestem wdzięczna Pani Ole Witkę, jest świetną specjalistką w swojej... Olga Święcicka Irena - ocena (1) Super współpraca. Polecam z całego serca Irena Anna - ocena (1) Najlepszy Doradca Kredytowy w Gdyni. Polecam Anna Tomasz - ocena (1) Super doradca na ciężkie czasy. Zaangażowany i pełen pasji do pracy. Dziękuję... Tomasz Kasia - ocena (1) Pan Adam ma bardzo profesjonalne i konkretne podejście do klienta. Kredyt... Kasia mequeq - ocena (1) Świetny kontakt, rzeczowe, jasne i uszyte na miarę porady. Bardzo polecam,... mequeq Aleksandra - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Panem Markiem, który pomagał nam w... Aleksandra Martyna - ocena (1) Polecam z całego serca Pana Marka. Pełen profesjonalizm!!! Dziękuję jeszcze... Martyna Jacek J Gdańsk - ocena (1) Korzystałem z usług Pana Adama przy ubieganiu się o kredyt hipoteczny. Wysoka... Jacek J Gdańsk