Marek - ocena (1) Wszystko szybko, sprawnie i co najważniejsze fachowo. Na Pana Marka zawsze... Marek Piotr - ocena (1) Witam chciałbym podziękować Panu Mecenasowi Mariuszowi z Kancelarii Anty... Piotr Wiktor - ocena (1) Szybko, sprawnie, merytorycznie, wygodnie. Pani Ola załatwiła wszystkie... Wiktor
Donata - ocena (2) Pan Stanisław z ogromną cierpliwością odpowiadał na moje pytania, rozwikłał... Donata Monika - ocena (2) Z całego serca polecam usługi Stanisława Jankowskiego w całym procesie... Monika s_ovski - ocena (1) Ogromnie polecam współpracę z Panią Aleksandrą. Bardzo kompetentna i pomocna... s_ovski Adam - ocena (1) Pan Marek Piotrowicz jest świetnym ekspertem. Profesjonalizm, komunikacja,... Adam Joanna - ocena (1) Pani Aleksandra jest profesjonalnym i rzetelnym Ekspertem Kredytowym. Fachowo... Joanna Maciej Kolberg - ocena (1) Współpracuje z Panią Aleksandrą od lat, i zawsze była to współpraca na... Maciej Kolberg m synak - ocena (1) Gorąco polecam Adama Janowskiego. Proces wnioskowania o kredyt był dzięki... m synak Daria i Karol - ocena (1) Pani Joanna jest po prostu niezastąpiona! Uzyskaliśmy doskonałe warunki... Daria i Karol Z. R. S. - ocena (1) Profesjonalny i rzeczowy Z. R. S. Monika - ocena (1) Pani Ewa pomogła mi w kredycie hipotecznym przy zakupie domu. Przeprowadziła... Monika Monika - ocena (2) Pani Ewa, pomogła mi w bardzo trudnej sytuacji w której znalazłam się przez... Monika Małgorzata K - ocena (1) Pani Aleksandra Witka profesjonalnie i z należytym spokojem przeprowadziła... Małgorzata K Michał - ocena (1) Bardzo miła, szybka i profesjonalna pomoc w doradztwie finansowym. Serdecznie... Michał Lenka - ocena (1) Super service, helpful and mostly what helped that creditor is English speaking Lenka Olga - ocena (1) Chciałabym wyrazić moją wielką wdzięczność za wyjątkową obsługę w uzyskaniu... Olga Agata - ocena (1) Świetny profesjonalista. Pomocny i zaangażowany, poprowadził mnie przez... Agata Zbigniew - ocena (1) Pani Aleksanda to profesjonalistka która zawsze dba o swoich klientów. Z... Zbigniew