Aneta - ocena (1) Bardzo polecamy współpracę z Adamem. Mimo nietypowej sprawy mogliśmy liczyć... Aneta Łukasz - ocena (1) Pan Robert od wielu tak działa na Trójmiejskim rynku finansowym. Dzięki... Łukasz Krzysztof - ocena (1) Wszystko bezproblemowo Krzysztof
Kaśka - ocena (1) Bardzo chciałam podziękować za pomoc w uzyskaniu kredytu na zakum domu.... Kaśka Daria - ocena (1) Большое спасибо Пану Адаму за помощь! У нас была сложная ситуация с... Daria klientka - ocena (1) Z opinii wybrałam Panią z Gdańska doradcę hipotecznego. Osoba pełna empatii,... klientka Agata - ocena (1) Pan Marek sprawnie się wszystkim zajął, a my nie musieliśmy się stresować czy... Agata Mariusz - ocena (1) Skorzystaliśmy z usług doradcy, mimo że w naszym banku potwierdzili zdolność... Mariusz Ola - ocena (1) Mam swoje mieszkanie, dzięki pani Ewie. Sama byłam najpierw w swoim banku ale... Ola Julia - ocena (1) Do Pana Marka trafiliśmy z polecenia. Jak najbardziej potwierdzam te opinie i... Julia Artur - ocena (1) Z opinii na portalu Trójmiasto wybrałem Panią Ewę Doradcę z Gdańska, i nie... Artur Justyna - ocena (2) Pan Stanisław jest świetnym doradcą. Służył radą od samego początku, jeszcze... Justyna Joanna - ocena (2) Pan Stanisław wykazał się ogromną wiedzą i profesjonalizmem w procesie... Joanna Marek - ocena (1) Wszystko szybko, sprawnie i co najważniejsze fachowo. Na Pana Marka zawsze... Marek Piotr - ocena (1) Witam chciałbym podziękować Panu Mecenasowi Mariuszowi z Kancelarii Anty... Piotr Wiktor - ocena (1) Szybko, sprawnie, merytorycznie, wygodnie. Pani Ola załatwiła wszystkie... Wiktor Donata - ocena (2) Pan Stanisław z ogromną cierpliwością odpowiadał na moje pytania, rozwikłał... Donata Monika - ocena (2) Z całego serca polecam usługi Stanisława Jankowskiego w całym procesie... Monika s_ovski - ocena (1) Ogromnie polecam współpracę z Panią Aleksandrą. Bardzo kompetentna i pomocna... s_ovski Adam - ocena (1) Pan Marek Piotrowicz jest świetnym ekspertem. Profesjonalizm, komunikacja,... Adam