Dawid - ocena (1) Zdecydowanie polecam. Proces refinansowania kredytu z pomocą p.Gosi zakończył... Dawid db - ocena (1) Bardzo profesjonalne i rzetelne podejście. Czułam się zaopiekowana i śwaidoma... db Przemysław - ocena (1) Skorzystałem z usług doradcy kredytowego z Gdańska , ponieważ pozytywne... Przemysław
Klient - ocena (1) Polecem pomoc przy zakupie mieszkan na kredyt. Klient Agata - ocena (1) Bez zastanowienia 10/10 - polecam z czystym sumieniem. W sytuacjach na pozór... Agata piotr jachimowicz - ocena (1) Nie szukaj firmy nie oglądaj reklamy co wiele obiecują. Po prostu zgłoś się... piotr jachimowicz Monika - ocena (1) Zdecydowanie polecam usługi Pana Adama i jego teamu. Ich profesjonalizm,... Monika joko - ocena (1) Posiadam bardzo dobre doświadczenie przez cały okres starania się o kredyt.... joko Adam - ocena (1) Profesjonalnie i z pełnym wsparciem. Wszystkie moje potrzeby i pytania nie... Adam Kamil&Dominika J - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Panem Adamem, profesjonalne... Kamil&Dominika J Wojciech Popławski - ocena (1) Świetni profesjonaliści, zwłaszcza Pan Marek. Doświadczenie 20 letnie,... Wojciech Popławski Kamil - ocena (1) Jestem bardzo niezadowolony z usług kancelarii Easy Ocean, Pan Ryszard na... Kamil Marek - ocena (1) Chciałbym Państwu serdecznie podziękować. Jesteście wybitni. Już na podstawie... Marek Wiktoria Korbas - ocena (1) Wraz z mężem bardzo polecamy współpracę z Panią Aleksandrą - pełen... Wiktoria Korbas Dariusz - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z Adamem oraz jego zespołem. Dzięki współpracy z... Dariusz Magda B - ocena (1) Pan Adam to profesjonalista w każdym calu. Wraz ze swoim zespołem... Magda B Patryk i Ania - ocena (1) Serdecznie polecamy pana Adama i panią Karolinę. Nasz proces był bardzo... Patryk i Ania Luiza - ocena (1) Bardzo profesjonalna pomoc w uzyskaniu kredytu hipotecznego. Czułam się... Luiza Mateusz S - ocena (1) Asia jest świetnym fachowcem w tym co robi i można jej w pełni zaufać. Kredyt... Mateusz S Dawid - ocena (1) Polecam kancelarię za ich profesjonalizm, skuteczność w działaniu i wzorowy... Dawid