Antoni - ocena (1) Pan Adam wykazał się ogromną znajomością procedur związanych z kredytem... Antoni Krysia - ocena (1) Największy profesjonalista! Pan Adam przeprowadził nas pod swoimi skrzydłami... Krysia Kamila i Wojciech - ocena (1) Jeżeli poszukujecie Państwo profesjonalnego doradcy kredytowego, wybór może... Kamila i Wojciech
Agnieszka - ocena (1) W 100% polecam doradztwo finansowe Finconcept a w szczególności Pana Marka.... Agnieszka Patryk - ocena (1) Lepiej trafić nie mogłem, pan Daniel był ze mną od początku do samego końca... Patryk Adrian - ocena (1) Jeśli Adam powie, że da radę coś zrobić to dotrzymuje słowa. Potrafi... Adrian Jakub - ocena (1) Wraz z Panem Danielem załatwiliśmy wszystkie formalności do kredytu... Jakub Agnieszka - ocena (1) Pełen profesjonalizm i wspaniała obsługa! Polecam wszystkim, którzy nie chcą... Agnieszka Ernest - ocena (1) Bardzo polecam Pana Adama, bardzo dobrze i dokładnie przeprowadził mnie przez... Ernest Damian - ocena (1) Jestem wdzięczny Panu Adamowi za profesjonalizm i pomoc w uzyskaniu kredytu.... Damian Paulina M - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta, zaangażowanie 100%, podejmuje się bardzo... Paulina M JAKUB - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług pana Adama, który pomógł mi w załatwieniu... JAKUB Aneta - ocena (1) Korzystałam z pomocy pana Adama w uzyskaniu kredytu hipotecznego. Od początku... Aneta Sabina Ł - ocena (1) Z całego serca polecam współpracę z Panią Renatą Król. Mimo iż spotkałyśmy... Sabina Ł Aleksandra - ocena (1) Gorąco polecam współpracę z Panem Adamem! Przez cały proces, od momentu... Aleksandra Marlena - ocena (1) Polecam współpracę z Panem Danielem. Bardzo płynnie przeprowadził nas przez... Marlena Maryna - ocena (1) Bardzo polecam usługi Pani Renaty, pełen profesjonalizm i doświadczenie.... Maryna Paweł - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Pan Adam ma szeroką wiedzę a także... Paweł Klient - ocena (1) Po opiniach zdecydowaliśmy się na współpracę z Panią Ewą doradcą finansowym.... Klient Piotr J - ocena (1) Pan Adam pomógł nam w zakupie wymarzonego mieszkania. Dzięki jego wskazówkom... Piotr J