Patryk - ocena (1) Zdecydowanie polecam! Pomoc w uzyskaniu kredytu ogromna, dostałem odpowiedz... Patryk Elena - ocena (1) Cieszę się, że udałam się po poradę akurat do Pani Ewy. Nie mogłam lepiej... Elena Ania M - ocena (1) Cały proces ubiegania się o kredyt przebiegł sprawnie, rzeczowo a przede... Ania M
Łukasz P. - ocena (1) Pan Daniel jest nie tylko świetnym ekspertem z bogatym doświadczeniem, ale... Łukasz P. Klient - ocena (1) Od znajomych dowiedziałam się o Pani Ewie. Pierwszy raz brałam kredyt,... Klient Leszek - ocena (1) Po kursie I stopnia u Jacka już wiem, że na rynku rządzą pieniądze, a nie... Leszek Jakub - ocena (1) Z całego serca polecam! Jej profesjonalizm i zaangażowanie były widoczne na... Jakub Dominik - ocena (1) Pomoc w uzyskaniu kredytu na mieszkanie niezastąpiona, sam pośród tylu... Dominik Maciej - ocena (1) Bardzo chcieliśmy podziękować Pani Ewie za pomoc przy otrzymaniu kredytu... Maciej Piotr - ocena (1) Pan Piotr i jego zespół sprawnie przeprowadził Nas przez proces uzyskania... Piotr Klient - ocena (1) Mimo dobrych zarobków, postanowiłem skorzystać z pomocy doradcy kredytowego.... Klient ZG - ocena (1) Dzięki Pani Aleksandrze Witce udało mi się przejść przez cały proces związany... ZG Tomasz Piątczak - ocena (1) Szczerze polecam kancelarię za ich profesjonalizm, skuteczność w działaniu i... Tomasz Piątczak Emilia - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z Panią Aleksandrą, posiada ona obszerną wiedzę na... Emilia Szymon Raulin - ocena (1) Polecam, świetny kontakt i profesjonalne podejście. Szymon Raulin Klient - ocena (1) Z całego serca polecam Panią Ewę doradcę kredytowego z Gdyni. Pełen... Klient Borys J - ocena (1) Profesjonalny, konkretny i sympatyczny gość. Od pierwszych chwil czułem, że... Borys J Patryk - ocena (1) Pan Daniel jest godnym polecenia profesjonalistą. Zaangażowany, dokładny i... Patryk Dominik - ocena (1) Trafiłem do Pani Ewy z polecenia. Doradca krok po kroku wyjaśnił nam na co... Dominik Jacek - ocena (1) Bardzo skuteczny doradca i konkretna osoba, kredyt został szybko załatwiony... Jacek