Witek - opinia (1) Bardzo polecam usługi Pana Daniela. Profesjonalnie dobrana oferta do mojej... Witek Kasia K. - opinia (1) Pan Daniel to profesjonalista w każdym calu. Cierpliwość i empatia to kolejne... Kasia K. Marcin - opinia (1) Współpraca z Panem Danielem to czysta przyjemność. Marcin
Alekx - opinia (1) Właściwą osobą na właściwym miejscu. Adam jest profesjonalistą w pełnej... Alekx Dominika - opinia (1) Profesjonalne podejscie do klienta. Polecam Dominika Szymon - opinia (1) Pełny profesjonalizm ! Polecam ! Szymon Przemek - opinia (1) Gorąco polecam dzięki Panu Adamowi mogłem zakupic nieruchomość o której... Przemek Marcin - opinia (1) Bardzo polecam firmę Biznesplaner i współpracę z Panem Patrykiem. Można... Marcin Jarek - opinia (1) Pełen profesjonalizm, polecam i dziękuję. Jarek Jakub - opinia (1) Serdecznie polecam, miła i szybka współpraca. Jakub Ewelina - opinia (1) Bardzo profesjonalny, szczegółowy i bardzo dokładny Ewelina Michał - opinia (1) Adam pozyskał nam kredyt na dom. Wyjątkowy jest w tym, że jest naturalny i... Michał Artur Z. - opinia (1) Pełen profesjonalizm, dbałość o każdy szczegół i świetne podejście do... Artur Z. Ada - opinia (1) Polecam. Korzystałem i skorzystam raz jeszcze, jeśli zajdzie taka potrzeba... Ada Danuta - opinia (1) Bardzo dziękujemy za pomoc))) Szybkie załatwienie kredytu! Polecam na 1000% Danuta Tomek - opinia (1) Mimo dobrych zarobków, postanowiłem skorzystać z pomocy doradcy kredytowego.... Tomek Monika - opinia (1) Bardzo pozytywnie wspominam współpracę z Panem Patrykiem. Po kilku rozmowach... Monika Artur - opinia (1) Pozostawiam pozytywna opinie o KFCO w Gdyni. Dzięki rzetelnym informacjom... Artur Klientka - opinia (2) Wraz z mężem bardzo się cieszymy, że trafiliśmy na Panią Ewę. Przeprowadziła... Klientka Mateusz - opinia (1) Bardzo polecam współpracę z Panią Ewą. Pani Ewa pracuje bardzo sprawnie, w... Mateusz