Joanna - opinia (1) Polecam z całego serca, super człowiek na właściwym miejscu! Joanna Izabela - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta, niezawodny kontakt, wsparcie Izabela Adam - opinia (1) profesjonalizm, duża wiedza branżowa, obiektywizm Adam
Jarek - opinia (1) Pan Daniel Banaś to człowiek instytucja. Zawsze walczy do końca dla klientów. Jarek Joanna B - opinia (1) Niesamowicie zaangażowany specjalista Joanna B Magdalena - opinia (1) Profesjonalizm, wysoka kultura osobista Magdalena Majkel - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta. Fachowa pomoc i wsparcie. Polecam! Majkel Tomasz - opinia (1) Z Panem Danielem udało się uzyskać kredyt na dom w BOŚ Bank. Polecam, bardzo... Tomasz Artur - opinia (1) Witam polecam usługi Pana Adama Janowskiego pełen profesjonalizm jestem... Artur Przemek - opinia (1) Daniel bezproblemowo uzyskał dla mnie kredyt hipoteczny na warunkach jakie... Przemek Marta Auguścik - opinia (1) najlepszy! serdecznie polecam. Marta Auguścik Agata Ziółkowska - opinia (1) Świetny doradca , fachowy i profesjonalny. Gorąco polecam. Agata Ziółkowska magda - opinia (1) Na każdym etapie bardzo pomocny wszystko wytłumaczy - i pomaga w kompletacji... magda Klaudia - opinia (1) Pełen profesjonalizm i obsługa na najwyższym poziomie. Nawet po zakończeniu... Klaudia Łukasz Kreft - opinia (1) Doradztwo finansowe Pana Adama zasługuje na najwyższą ocenę. Ogromny zakres... Łukasz Kreft M.M - opinia (1) AntyWindyk jest naprawdę profesjonalną, a przede wszystkim skuteczną... M.M Paweł D. - opinia (1) Pełen profesjonalizm, zaangażowanie oraz wiedza pana Adama sprawiła, że... Paweł D. Przemek - opinia (1) Osoba godna polecenia szybka pomoc w uzyskaniu pomocy finansowej na zakup... Przemek Agnieszka - opinia (1) Dawno nie dostałam tak profesjonalnej pomocy,informacji ipodejścia do mojej... Agnieszka Kuba - opinia (1) Profesjonalna obsługa i duże zaangażowanie w rozwiązanie problemu, a tym... Kuba