magda - opinia (1) Na każdym etapie bardzo pomocny wszystko wytłumaczy - i pomaga w kompletacji... magda Klaudia - opinia (1) Pełen profesjonalizm i obsługa na najwyższym poziomie. Nawet po zakończeniu... Klaudia Łukasz Kreft - opinia (1) Doradztwo finansowe Pana Adama zasługuje na najwyższą ocenę. Ogromny zakres... Łukasz Kreft
M.M - opinia (1) AntyWindyk jest naprawdę profesjonalną, a przede wszystkim skuteczną... M.M Paweł D. - opinia (1) Pełen profesjonalizm, zaangażowanie oraz wiedza pana Adama sprawiła, że... Paweł D. Przemek - opinia (1) Osoba godna polecenia szybka pomoc w uzyskaniu pomocy finansowej na zakup... Przemek Agnieszka - opinia (1) Dawno nie dostałam tak profesjonalnej pomocy,informacji ipodejścia do mojej... Agnieszka Kuba - opinia (1) Profesjonalna obsługa i duże zaangażowanie w rozwiązanie problemu, a tym... Kuba Marta - opinia (1) Polecam w 100% współpracę z Panem Danielem. W pełni profesjonalna i fachowa... Marta Magdalena Lesińska - opinia (1) Z całego serca polecam Pana Daniela Banasia do wszelkich spraw związanych z... Magdalena Lesińska Maciej - opinia (1) Pan Daniel to prawdziwy Specjalista w swojej dziedzinie. Rzetelne odpowiedzi... Maciej Natalia Wielewicka - opinia (1) Daniel Banaś jest gwarancja moich kredytowych transakcji. Dziękuję za... Natalia Wielewicka Jarek - opinia (1) Daniel Banas mój autorytet w branży finansowej . Dziękuje za współpracę. Jarek Dariusz - opinia (1) Bardzo pomocni w załatwieniu mojej sprawy. Szybko , sprawnie i przede... Dariusz Karol - opinia (1) Bardzo polecam skorzystanie z usług Pana Daniela. Pełen profesjonalizm i... Karol Bartosz - opinia (1) Pan Daniel bardzo mi pomógł w znalezieniu najlepszego kredytu hipotecznego a... Bartosz Agata - opinia (1) Pan Daniel posiada ogromną wiedzę na temat kredytów hipotecznych,... Agata AZ - opinia (1) Polecam serdecznie, profesjonalna pomoc i świetne podejście do klienta AZ Jacek i Marlena L. - opinia (1) Wspaniały Fachowiec . Doradztwo na najwyższym poziomie . Współpraca... Jacek i Marlena L. Jeremi - opinia (1) Na Kancelarię trafiłem przez internet. Przypadkiem trafiłem na empatyczny... Jeremi