Polecam Biuro Rachunkowe Doradca Podatkowy Katarzyna Wróblewska (1) Bardzo profesjonalne biuro rachunkowe w Gdańsku. Przemiła obsługa i doskonała... Monika Polecam: Biuro rachunkowe - doradca podatkowy K.Wróblewska (1) Rzetelność, dokładność i profesjonalizm. Bardzo miła, uprzejma i pomocna... Marta Ł. zadowolona (4) witam,chciałem przeciwnie opisać-dobre załatwienie mojej sprawy z Norwegi... p-ń
Bardzo fajna firma napewno skorzystam nastepnym razem (1) Wszystko o.k Polecam byly klient Lukasz Profesjonalizm i życzliwość podczas obsługi (1) Pani odebrała telefon pomimo, że miała urlop, i umówiła się ze mną w bardzo... Sławek Zdecydowanie odradzam ! Nigdy więcej (2) Nie polecam tej pseudo firmy. Na pieniądze czekam dłużej niż inni znajomi w... Olenka NIE POLECAM (1) Zwrot otrzymałam ale poziom obsługi klienta pozostawia wiele do życzenia.... NIEZADOWOLONA TRAGEDIA... (1) Na zwrot czekam już drugi rok, od pań w biurze nie można się dowiedzieć... GK tragedia (1) rozliczenie zostało przeprowadzone nie przez firmę rttax lecz przez jakąś... adam Polecam na 100%! (1) Pomimo, ze jestem z Innego miasta (Warszawa), Firma Doradczo-Podatkowa... Karolina Godlewska doradztwo podatkowe (1) Bardzo kompetentna i skuteczna porada.Mila atmosfera i zyczliwosc.Polecam. D.Cz odradzam tragedia i naciagactwo (1) nie polecil bym tej firmy najwiekszemu wrogowi przez roztargnienie... robertx1973@tlen.pl Klient - opinia (1) Bardzo nie miła obsługa. Panie sa nie miłe i aroganckie. Z łaska odpowiadają... Klient Mega zadowolenie!!! (2) Fachowo i szybko! profesjonalna obsługa, świetny kontakt i najniższe... Monika Zaręba Kancelaria Doradztwa Podatkowego TAX (1) Polecam usługi w tej kancelarii Doradztwa Podatkowego. Od wejścia człowiek... pozytywna ZWROT ZA UBEZPIECZENIE Z HOLANDII (1) W lutym 2014 zaplacilem za usluge ZWROT ZA UBEZPIECZENIE Z HOLANDII no i... JAREK Omijać Dalekim łukiem !!! (1) jako jedyny z 700 osobowej firmy nie dostałem zwrotu podatku z niemiec,omijać... Artur Zadowolony (1) Jestem zadowolony,powiedziano mi ze bede czekał na zwrot od 3 do 6 miesięcy i... Roland S. Dziekuje (2) nic wiecej siedza pija kawe olewaja podatnikow fakt obsluga sliczna piekna... Mr.Poul Zwrot podatku z Norwegii i Anglii (2) Profesjonalne biuro podatkowe. Pracownicy tej firmy posiadają fachową wiedzę,... Krzysztof