Iwona - ocena (1) Polecam zdecydowanie. Pan Andrzej rzetelny i profesjonalny, jestem bardzo... Iwona Nikola - ocena (1) Polecam każdemu, kto szuka rzetelnego i profesjonalnego wsparcia w kwestiach... Nikola Małgorzata - ocena (2) Polecam serdecznie .Obsługa klienta perfekcyjna. Szybka, profesjonalna. Małgorzata
Joanna - ocena (1) Zdecydowanie polecam Pana Andrzeja. konkretnie solidnie i rzeczowo! Joanna Janusz Sagaro - ocena (1) Pan Andrzej to profesjonalista w swej dziedzinie. Wszelkie zawiłości prawne i... Janusz Sagaro Weronika Groszewska - ocena (1) Dokładne i konkretne odpowiedzi na przedstawione kwestie, wszystko wyjaśnione... Weronika Groszewska Mikołaj - ocena (1) Specjalista w zakresie opodatkowania nieruchomości. Do tego wszystko... Mikołaj Patrycja - ocena (2) Polecam bardzo gorąco usługi tego biura rachunkowego. Od 2023 roku pomagają... Patrycja Anna - ocena (1) Biuro rachunkowe świadczy usługi na najwyższym poziomie. Zawsze mogę liczyć... Anna Krzysztof - ocena (2) Na poczatku musze napisac iz jestem najgorszym rodzajem klienta biura... Krzysztof R.B. - ocena (1) Dobrze, że trafiłem do P. Andrzeja - dwóch wcześniejszych "specjalistów"... R.B. Barbara Kojecka - ocena (1) Polecam - bardzo rzetelna konsultacja, bez owijania w bawełnę, widać wiedzę... Barbara Kojecka Przedsiębiorca - ocena (1) Serdecznie polecam każdej firmie usługi Pana Andrzeja. Pomógł nam doprowadzić... Przedsiębiorca tomas_post@onet.pl - ocena (1) Kilka lat temu zaufałem firmie NorEkspert w rozliczeniu podatku w Norwegii i... tomas_post@onet.pl Anna KPiR KH - ocena (1) Wszystko OK, nieco dłuższy czas oczekiwania Anna KPiR KH Tadeusz J. - ocena (1) Pan Andrzej jest wybitnym profesjonalistą dzięki któremu zaoszczędziłem dużo... Tadeusz J. Kamil - ocena (1) Szczerze polecam współpracę z tym biurem Kamil Marek - ocena (1) "GIT" biuro rachunkowe. Polecam współpracę, sam jestem mega zadowolony Marek biuro - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy biuro biuro - ocena (1) Bardzo się cieszę, że trafiłam na to biuro. W końcu nie muszę się martwić o... biuro