M.K. - ocena (1) Z usług Pana Andrzeja korzystam od dłuższego czasu i zawsze mogę liczyć na... M.K. Ludwik - ocena (1) Pan Andrzej pomógł mojej firmie uporządkować kwestie podatkowe i uniknąć... Ludwik Milena - ocena (1) Świetny kontakt, szybka pomoc i konkretne rozwiązania. Pan Andrzej zna się na... Milena
Konrad - ocena (1) Pan Andrzej to ekspert, który doskonale zna realia podatków. Pomógł mi... Konrad Lukasz - ocena (1) Świetny specjalista i konkretny człowiek. Pan Andrzej nie owija w bawełnę,... Lukasz nexthub - ocena (1) Pan Andrzej Radwan-Wiński to człowiek, który naprawdę zna się na swojej... nexthub Szymon - ocena (1) Pan Andrzejto doradca, którego naprawdę warto mieć po swojej stronie. Ma... Szymon klient - ocena (1) Pan Andrzej Radwan-Wiński to fachowiec z prawdziwego zdarzenia. Ogromna... klient Tymon - ocena (1) Pan Andrzej Radwan-Wiński to profesjonalny i rzetelny doradca podatkowy,... Tymon Konrad - ocena (1) Pan Andrzej Radwan-Wiński to doradca z dużą wiedzą i profesjonalnym... Konrad Justyna - ocena (1) Świetny doradca podatkowy wszystko wyjaśnił jasno i pomógł rozwiązać problem... Justyna K.J. - ocena (1) Pan Andrzej ogarnia temat podatków bezbłędnie. Szybko, konkretnie i... K.J. Julianna - ocena (1) wszystko super, polecam Julianna Paulina - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z kancelarią zarówno w zakresie usług... Paulina alex - ocena (1) wszystko . Fachowa pomoc, szybki kontakt i konkretne rozwiązania.... alex Radosław - ocena (1) wszystko sprawnie - polecam Radosław Bartosz - ocena (1) Konkretne podejście, duża wiedza i pełne zaangażowanie. Polecam! Bartosz danuta - ocena (1) Wszystko jasno i konkretnie, bez zbędnego prawniczego języka. Współpraca z P.... danuta Piotr - ocena (1) Pan Andrzej godny zaufania doradca podatkowy. Profesjonalizm w każdym calu... Piotr A. Bakłażewicz - ocena (1) Bardzo wygodne konsultacje online. Wszystko załatwione bez wychodzenia z... A. Bakłażewicz