Anna KPiR KH - ocena (1) Wszystko OK, nieco dłuższy czas oczekiwania Anna KPiR KH Tadeusz J. - ocena (1) Pan Andrzej jest wybitnym profesjonalistą dzięki któremu zaoszczędziłem dużo... Tadeusz J. Kamil - ocena (1) Szczerze polecam współpracę z tym biurem Kamil
Marek - ocena (1) "GIT" biuro rachunkowe. Polecam współpracę, sam jestem mega zadowolony Marek biuro - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy biuro biuro - ocena (1) Bardzo się cieszę, że trafiłam na to biuro. W końcu nie muszę się martwić o... biuro Klaudia - ocena (1) Super firma! Działamy od założenia spółki tj. już kilka lat i nie... Klaudia Marek - ocena (1) Doświadczenie i zaangażowanie przekładają się na najwyższą jakość usług.... Marek Dawid - ocena (1) Polecam. Szybki kontakt z klientem i dokładność wykonanej usługi. Dawid jolanta - ocena (1) Super Biuro Rachunkowe - Polecam jolanta Dariusz - ocena (1) Bardzo miła i fachowa obsługa Dariusz Alina Sobkowicz - ocena (1) Ciesze sie ze jest taka metoda korespondencji Alina Sobkowicz Ewa - opinia (1) Bardzo profesjonalne i uprzejme podejście do klienta. Na każdym etapie... Ewa WP - opinia (1) Polecam, rzetelny doradca - dłuższy czas oczekiwania. WP Łukasz - opinia (1) Polecam Noreksper, fachowa obsługa Łukasz Grek - opinia (1) Wszystko jak należy , polecam bardzo Grek Viktoria Walter - opinia (1) Indywidualne podejście do klienta. Pełen profesjonalizm, miła atmosfera.... Viktoria Walter Piotr - opinia (1) Firma w 100% godna polecenia Profesjonalizm i obsługa na najwyższym poziomie. Piotr Bartek - opinia (1) Nie polecam. Tak ładnie rozpisują się na swojej stronie o "pakiecie autorskim... Bartek Paweł - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Profesjonalne podejście do klienta,... Paweł