Marta - ocena (1) Super doradca podatkowy, dzięki panu Andrzejowi zaoszczędziłam bardzo dużo... Marta Damian - ocena (1) Współpraca z Panem Andrzejem przebiegła bardzo profesjonalnie. Konkretny i... Damian Krzysztof - ocena (1) Polecamy, wszystko super, bardzo miły i profesjonalny Pan, wszystko... Krzysztof
Rafał - ocena (1) Wszystko sprawnie i profesjonalnie . Polecam zdecydwanie Rafał Przemek - ocena (1) Pan Andrzej to bardzo kompetentny i rzetelny doradca podatkowy. Wszystko... Przemek Klaudia - ocena (1) Wszystko sprawie. Krótkie terminy oczekiwania, wygodna konsultacja online bez... Klaudia Dagmara - ocena (1) Świetna współpraca doradca podatkowy Pani Andrzej bardzo kompetentny,... Dagmara Artur B. - ocena (1) Pan Andrzej pomógł mi w uporządkowaniu kwestii podatkowych związanych ze... Artur B. Daria - ocena (1) z całym sumieniem mogę polecić Pana Andrzeja. Podczas konsultacji... Daria Krzysztof - ocena (1) Profesjonalna obsługa, sprawa prowadzona od a do z na warunkach, które... Krzysztof Wojciech - ocena (1) Rzetelny i dokładny doradca przeanalizował i poukładał kwestie vatowskie... Wojciech Michał R. - ocena (1) Pan Andrzej pomógł mi sprawnie wdrożyć CIT estoński w firmie. Wszystko... Michał R. Dominik - ocena (1) Bardzo dziękuję Panu Andrzejowi za profesjonalną, rzetelną i życzliwą... Dominik Paweł - ocena (1) Korzystałem z pomocy Pana Andrzeja przy optymalizacji podatku dochodowego w... Paweł Maciej Mączkawski - ocena (1) Pan Andrzej Radwan Wiński pomógł mi rozwiązać skomplikowaną sprawę związaną z... Maciej Mączkawski Jakub - ocena (1) Moją sytuację konsultowałem już z innymi doradcami, ale cieszę się, że... Jakub Michał - ocena (1) Mogę z czystym sumieniem polecić tego doradcę. Proces przekształcenia i... Michał Michał - ocena (1) W końcu ktoś mówiący o podatkach w prosty i zrozumiały sposób. Bardzo... Michał Piotr - ocena (1) zdecydowanie polecam, konkretna wiedza i szybka pomoc w wyjaśnieniu zawiłych... Piotr Paweł - ocena (1) Bardzo konkretne i rzetelne doradztwo - udało się dzięki temu korzystnie... Paweł