Adrian - opinia (1) Przemiła obsługa klienta ,pełen profesjonalizm ,zawsze pomocni ,a w... Adrian Pawel - opinia (1) Swietna , kompetentna firma. Pan Marcin Szulc , pozazdroscic takiego... Pawel Rafał Gajewski - opinia (1) Solidna firma, pomoc terminowa i rzetelna. Rafał Gajewski
Artur - opinia (1) Bardzo rzetelna firma. Usługi na wysokim poziomie. Zawsze można liczyć na... Artur Jerzy Pietrucha - opinia (1) Bardzo, bardzo,bardzo rzetelna firma.Pan Marcin po prostu fachowiec i juz. Jerzy Pietrucha Andrzej Reinke - opinia (1) Jak do tej pory wszystko w porządku, odpowiadają na dodatkowe pytania i... Andrzej Reinke Agnieszka - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Profesjonalne podejście. Pan Marcin bardzo rzetelny... Agnieszka Deweloper - opinia (1) Serdecznie polecam każdej firmie usługi Pana Wojciecha. Pomógł nam... Deweloper Mirela - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy Pan Marcin zawsze oddzwania kiedy nie... Mirela Kamil - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta a także wzorowa pomoc w sprawach... Kamil Michał J - opinia (1) Konkretna firma. Zawsze odpowiedza na twoje pytania. Michał J Maciej Kaczor - opinia (1) Bardzo dziękuje za pomoc, którą udzielił mi Pan Marcin. Jestem zadowolony i... Maciej Kaczor PK - opinia (1) Współpracowałam z doradcą Klisiem i było to niecodzienne doświadczenie. Jest... PK Wdzięczny klient - opinia (1) Superdoradca podatkowy, dzięki panu Mecenasowi zaoszczędziłem bardzo dużo... Wdzięczny klient MC - opinia (1) Pełen profesjonalizm, rzetelne podejście do sprawy, polecam MC Piotr Walcz - opinia (1) Polecam, profesjonalna obsługa i rzetelne podejście do sprawy mojej... Piotr Walcz Anita Kreft - opinia (1) Polecam - pełen profesjonalizm. Dziękuję za pomoc! Anita Kreft Michał Wilk - opinia (1) Szczerze i autentycznie polecam. Z moim problemem byłem u innego doradcy,... Michał Wilk M. W. - opinia (1) Pan Wojciech jest wybitnym profesjonalistą dzięki któremu zaoszczędziłem dużo... M. W. Waldemar Białas - opinia (1) Pan Wojciech prowadził dla mnie sprawę zwrotu VAT na kwotę ponad 60 000 zł -... Waldemar Białas