Bruno - opinia (1) Sprawne i poprawne okazanie usług księgowych. Bruno Teresa Poloczanska - opinia (1) Współpracuje z Kancelaria od 10 lat polecam fachowa obsługa Teresa Poloczanska Weronika - opinia (1) Bardzo solidne biuro, miła obsługa Weronika
Małgorzata - opinia (1) Wszystko ok .Biuro godne polecenia Małgorzata Marek - opinia (1) Korzystam z usług biura od 5 lat jako spółka z o.o. Jestem bardzo zadowolony... Marek Błażej Jereczek - opinia (1) Sprawna współpraca, szybko, profesjonalnie. Na nic nie trzeba czekać. Błażej Jereczek TP - opinia (1) Współpracujemy od 10 lat i zawsze wszystko było dobrze. TP Klaudia - opinia (1) Fachowe doradztwo i rzetelność, najlepsze Biuro Rachunkowe z jakim miałam... Klaudia Ariel - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usług tej firmy :) szczerze polecam . Ariel Mirek - opinia (1) Miałem trochę problemów z uzyskaniem Permiteringu w Norwegii. O pomoc... Mirek Marek - opinia (1) Profesjonalna obsługa, w przypadku pytań szybka odpowiedź. Polecam. Marek Henryk - opinia (1) Z biurem Pani Katarzyny współpracujemy od wielu lat. Pracownicy firmy są... Henryk Najlepsza księgowość w trójmieście (1) Rewelacja , doskonała jakosć obsługi i doradztwo. Szukasz rzetelnego biura... hubert Oskar J. - opinia (2) Dzień dobry! W tym roku drugi raz skorzystałem z Waszych usług (pierwszy raz... Oskar J. Excellent service (1) Marta is an excellent accountant, extremely detail-oriented and thorough. Her... GdanskExpat 100% profesjonalizmu (1) Zdecydowanie polecam. Profesjonalizm w 100%. Zanim trafiłam do biura Pani... Elżbieta Polecam (1) Korzystam z biura od pół roku i jestem zadowolona. Nie jest łatwo znaleźć... betulek Super biuro (2) Miła profesjonalna obsługa Pani Mirka która prowadzi moją księgowość... MSZ Księgowość na medal (1) Dużo można załatwić zdalnie co jest bardzo dobrą formą współpracy, wszystkie... Femme Kontrola (1) Szybko nie było bo w naszych urzędach nie da się nic załatwić szybko. Ale... marek