Niezawodni! (1) Korzystam od wielu lat! Jestem zadowolona z uprzejmej i rzetelnej obsługi a... Katarzyna Polecam! (1) Mistrzyni w swoim fachu. Konkretnie, rzeczowo, profesjonalnie. Polecam!   M.Gosk POlecam (1) To bardzo profesjonalne biuro doradcze. Jestem tu już 2 rok. Jestem zadowolony. krzysztof
Profesjonalne biuro podatkowo-księgowe (1) Jeśli ciągle szukasz rzetelnego biura księgowego - to właśnie znalazłeś.... Marcin Solidna firma! (1) Szczerze polecam to biuro. Solidnie, rzetelnie, fachowo i zawsze na czas.... Agnieszka Nikomu tego nie życzę (1) Proszę uważać . Księgowość prowadzona w sposób straszny. Obecnie spółka... Paweł Polecam na 100%. (1) Profesjonale podejście do klienta,szybkie rozwiązanie problemu oraz bardzo... Marcin Moszczyński polecam (1) Polecam to biuro księgowe. Prowadząca je osoba jest rzetelna, znająca się na... Justyna Dramat (1) Obsługa klienta na niskim poziomie. Błędy w prowadzonej dokumentacji. Brak... Piotr Polecam . (1) Skorzystałem z biura i doradztwa Pani Katarzyny , jestem bardzo zadowolony ,... Robert POLECAM TO BIURO (1) Miła i fachowa obsługa - korzystamy z tego biura sporo lat. Pozdrawiam Panią... Ewa Kubiak tragedia!!! (2) Specjalne zamówiłam taksówkę wcześniej, na konkretną godzinę żeby zdążyć na... Paula POLECAM POLECAM !!! (1) rzetelna firma, szybka reakcja , Pani Agata udzieli zawsze... Kasia Kompetencja na najwyższym poziomie... (1) Z czystym sumieniem polecam cały zespoł pracowników biura Legis. Oparłam... Właścicielka firmy Księgowość na najwyższym poziomie (1) Z całego serca polecam firmę Legis , wszystko tak jak powinno być tak jest !... Bartek Omijać szerokim łukiem!!! (2) Zgadzam sie z przedmówcami....omijać szerokim łukiem,brak kompetencji,zero... Były klient Polecam! (1) Szybko! Sprawnie! Mistrzowie wyjątkowych rozwiązań :D Kamil Zdobyłem pewność (1) Dzięki doradcom z Profit Plusa nabrałem pewności w sprawie moich podatków.... Przemysław K. Prawda (1) Okazało się, że to co w innych "doradztwach prawnych" było trudne i nie do... MC poważne podejście do klienta (1) Super! Dawno nie spotkałam się z tak profesjonalną, rzetelną obsługą! Miałam... Marta