Agnieszka - opinia (1) korzystam z usług biura 1,5 roku, jestem bardzo zadowolona, wszystkie... Agnieszka Maciej Grudzień - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z wzorowego kontaktu z Panią Katarzyną jak i... Maciej Grudzień Ewelina - opinia (1) Jak najbardziej polecam. Fachowa obsługa klienta. Ewelina
Bruno - opinia (1) Sprawne i poprawne okazanie usług księgowych. Bruno Teresa Poloczanska - opinia (1) Współpracuje z Kancelaria od 10 lat polecam fachowa obsługa Teresa Poloczanska Weronika - opinia (1) Bardzo solidne biuro, miła obsługa Weronika Małgorzata - opinia (1) Wszystko ok .Biuro godne polecenia Małgorzata Marek - opinia (1) Korzystam z usług biura od 5 lat jako spółka z o.o. Jestem bardzo zadowolony... Marek Błażej Jereczek - opinia (1) Sprawna współpraca, szybko, profesjonalnie. Na nic nie trzeba czekać. Błażej Jereczek TP - opinia (1) Współpracujemy od 10 lat i zawsze wszystko było dobrze. TP Klaudia - opinia (1) Fachowe doradztwo i rzetelność, najlepsze Biuro Rachunkowe z jakim miałam... Klaudia Ariel - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usług tej firmy :) szczerze polecam . Ariel Mirek - opinia (1) Miałem trochę problemów z uzyskaniem Permiteringu w Norwegii. O pomoc... Mirek Marek - opinia (1) Profesjonalna obsługa, w przypadku pytań szybka odpowiedź. Polecam. Marek Henryk - opinia (1) Z biurem Pani Katarzyny współpracujemy od wielu lat. Pracownicy firmy są... Henryk Najlepsza księgowość w trójmieście (1) Rewelacja , doskonała jakosć obsługi i doradztwo. Szukasz rzetelnego biura... hubert Oskar J. - opinia (2) Dzień dobry! W tym roku drugi raz skorzystałem z Waszych usług (pierwszy raz... Oskar J. Excellent service (1) Marta is an excellent accountant, extremely detail-oriented and thorough. Her... GdanskExpat 100% profesjonalizmu (1) Zdecydowanie polecam. Profesjonalizm w 100%. Zanim trafiłam do biura Pani... Elżbieta Polecam (1) Korzystam z biura od pół roku i jestem zadowolona. Nie jest łatwo znaleźć... betulek