Omijać szerokim łukiem!!! (2) Zgadzam sie z przedmówcami....omijać szerokim łukiem,brak kompetencji,zero... Były klient Polecam! (1) Szybko! Sprawnie! Mistrzowie wyjątkowych rozwiązań :D Kamil Zdobyłem pewność (1) Dzięki doradcom z Profit Plusa nabrałem pewności w sprawie moich podatków.... Przemysław K.
Prawda (1) Okazało się, że to co w innych "doradztwach prawnych" było trudne i nie do... MC poważne podejście do klienta (1) Super! Dawno nie spotkałam się z tak profesjonalną, rzetelną obsługą! Miałam... Marta Obsługa Pani Zuzanny (1) Pani Zuzanna z Profit Plus ekspresowo pomogła nam z problemme podatkowym!... Małgorzata Pełen profesjonalizm (1) Rewelacyjny kontakt, pełne profesjonalizmu podejście do współpracy,... Paweł M. Biuro Rachunkowe Wróblewska (2) Jestem klientem tego biura od 10 lat, co mówi samo za siebie i zdecydowanie... Przemek Bezwzględnie odradzam! - Profit MINUS. (1) Bezwzględnie odradzam! - Profit MINUS. ProfitPlus prowadził sprawy mojej... Sebastian Wielgus Polecam (1) Polecam wszytskim współpracę z Panią Ewą Marszałł. Ogromna wiedza i... Sylwana Rzepczyk SPRAWDZONE BIURO OD 8 LAT (1) JESTEM KLIENTEM BIURA OD 8 LAT I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY, WSZYSTKO NA CZAS,... Zbyszek Biuro Rachunkowe Gdańsk (2) Jestem klientem tego biura od 3 lat. Podczas naszej współpracy zawsze mogę... Jacek Bonja Bardzo dobre biuro (1) Bylam klientka okolo czterech lat, zrezygnowalam z powodu wyjazdu, szczerze... Samanta Profesjonalna obsługa (1) Super profesjonalna obsługa, zawsze na czas, świetny kontakt telefoniczny i... Marek Pełen profesjnalizm :-) (1) Szczerze polecam to biuro ze względu na obsługę i fachowość która jest na... Marzena Polecam Biuro Rachunkowe Doradca Podatkowy Katarzyna Wróblewska (1) Bardzo profesjonalne biuro rachunkowe w Gdańsku. Przemiła obsługa i doskonała... Monika Polecam: Biuro rachunkowe - doradca podatkowy K.Wróblewska (1) Rzetelność, dokładność i profesjonalizm. Bardzo miła, uprzejma i pomocna... Marta Ł. zadowolona (4) witam,chciałem przeciwnie opisać-dobre załatwienie mojej sprawy z Norwegi... p-ń Bardzo fajna firma napewno skorzystam nastepnym razem (1) Wszystko o.k Polecam byly klient Lukasz Profesjonalizm i życzliwość podczas obsługi (1) Pani odebrała telefon pomimo, że miała urlop, i umówiła się ze mną w bardzo... Sławek