Patryk - ocena (1) Bardzo dziękuję za pomoc przy sprawie karno gospodarczej. Naprawdę polecam tą... Patryk Anna - ocena (1) Polecam świetna kancelaria dziękujemy za pomoc przy poukładaniu firmy! Anna Daniel D - ocena (1) Pan Damian poukładał temat po nie udanej restrukturyzacji naprawdę fachowiec... Daniel D
Adam i Jola - ocena (1) Polecam i dziękuję za pomoc w szczególności pozdrawiam Panią Milene! Naprawdę... Adam i Jola Karol - ocena (1) Polecam i dziękuję Pani Mielence oraz Panu Damianowi złoto ludzie poukładali... Karol Artur - ocena (1) Bardzo dziękuje za pomoc - uczciwa kancelaria wielkie podziękowania za wszystko! Artur Dariusz - ocena (1) kancelaria wywiązała się z powierzonej sprawy, polecam przy problemach... Dariusz Daniel - ocena (1) Dziękuję za pomoc przy oddłużeniu Pani Milenka to Anioł. Pozdrawiam i polecam Daniel Dario - ocena (1) najlepsi, sprawa z bankiem wygrana , wierzyciel zaplacil wszystko nie proces... Dario Robert Dabrowski - ocena (1) Kancelaria top pod względem obsługi i finału sprawy, po rozpoczęciu... Robert Dabrowski Niko - ocena (1) Bardzo dziękuję za pomoc przy kredycie finał i wygrana po naszej stronie... Niko Marta - ocena (1) Firma zajęła się złożeniem wniosku o moją upadłość konsumencką profesjonalnie... Marta Marta - ocena (1) Firma zajęła się złożeniem wniosku o moją upadłość konsumencką profesjonalnie... Marta Aleksandra - ocena (1) Szczerze polecam usługi tej Kancelarii. Odpowiednie przygotowanie... Aleksandra Emotions Games S.A. - ocena (1) Z kancelarią ABiuris współpracujemy od kilku lat. Zawsze uzyskiwaliśmy... Emotions Games S.A. Radosław H - opinia (4) Nie polecam kancelarii. Przyszedłem ze swoją sprawą rozwodową, a następnie z... Radosław H Radosław Korczyński - ocena (1) Do Pana Tomasza Gulli trafiłem będąc absolutnie rozczarowany wcześniejszą... Radosław Korczyński Radosław Korczyński - ocena (1) Do Pana Tomasza Gulli trafiłem będąc absolutnie rozczarowany wcześniejszą... Radosław Korczyński Elzbieta S. - ocena (1) Bardzo sprawna kancelaria, wszystko odbylo sie bardzo efektywnie. Warta... Elzbieta S. Maciej - ocena (1) Polecam tego kontrahenta Maciej