Fryderyk - ocena (1) Świetna współpraca i pomoc w kryzysie. Fryderyk Piotr - ocena (1) Nic dodać nic ująć. Fakty! 1. Szybko, sprawnie i skutecznie 2. Umorzenie... Piotr Kamil - ocena (1) Miałem problem z namolnymi komornikami. Panowie poprosili o dokumenty jakie... Kamil
Anna - ocena (2) Polecam usługi kancelari. Wnikliwia analiza sprawy, dostepność fachowców.... Anna Marta C. - ocena (2) Jestem pod ogromnym wrażeniem zaangażowania w moją sprawę. Pani Adwokat... Marta C. Michał Ogrodowicz - ocena (1) W pełni profesjonalna kancelaria prawna, godna polecenia. Kancelaria... Michał Ogrodowicz Paweł - ocena (1) Wygraliśmy sprawę CHF z pomocą kancelarii. Od początku towarzyszyło nam... Paweł Wojciech - ocena (1) Profesjonalna, a jednocześnie zrozumiała dla niewprawnego klienta obsługa... Wojciech Bożena - ocena (2) Postępowanie o unieważnienie umowy kredytowej w I-szej instancji zakończyło... Bożena Ola - ocena (1) Bardzo przyjemna i miła atmosfera. Pogłębiłam swoją wiedzę. Ola Zen - ocena (1) Skuteczni. Profesjonalni i dostępni 7 dni w tygodniu Zen Krzysztof - ocena (1) Kancelaria z misją. Prawnicy z ludzką twarzą Krzysztof Paweł - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług świadczonych przez kancelarię. Ich wsparcie... Paweł Ewa - ocena (2) Korzystam z Kancelarii od września 2022 r. Jestem bardzo zadowolona z usług... Ewa Bartosz Wysocki - ocena (1) Zdecydowanie polecam. Wszystko super, duże zaangażowanie w sprawę. Pan... Bartosz Wysocki Jerzy - ocena (1) Pomoc profesjonalna. Wiedzą o czym mówią, i potrafią znaleźć rozwiązania. Jerzy Danuta - ocena (1) Dziękuję za współpracę-bardzo rzetelne, rzeczowe podejście do sprawy, która... Danuta Magdalena - ocena (1) Perfekcja i rzetelność !! Magdalena Marcin - ocena (1) Polecam. Skuteczna i profesjonalna kancelaria. Bardzo pomogli mi w mojej... Marcin Marcin - ocena (1) Serdecznie polecam; profesjonalnie poprowadzili moją sprawę! Marcin