Stworzenie umowy (1) W tym miesiącu zleciłem firmie Stigma Office stworzenie szablonu umowy.... Michał Polecam! (1) Miałam problem z pewnym bankiem, panowie szybko zajęli się moja sprawą i... Anna wysokie odszkodowanie (1) Witam, jestem bardzo zadowolony z obslugi firmy. Mialem zlamana reke w... Adam
Krzysztof - opinia (1) kompetentni pracownicy, dobry kontakt z klientem - zarowno telefoniczny, jak... Krzysztof Polecam (1) Polecam w 100%. Nareszcie otrzymałam pieniądze! Wszystko do tego zostało... paola Polecam (1) A ja mam zupełnie inną opinię Dzięki Tarczy Centrum Odszkodowań dostałam... Katarzyna Skrzyp Rzetelna obsługa (1) Miałam stłuczkę samochodową oraz doznałam obrażeń podczas wypadku. Zgłosiłam... Alicja nie polecam (1) nieuczciwi, spóźniają się nie dbają o dobry wizerunek firmy Karolina Polecam (2) Bardzo cenię potencjał i wiedze pani adwokat za rozsądną cenę. Polecam... Bartosz P. Kancelaria warta polecenia (2) Pani mecenas Matylda jest najlepsza zna się na "robocie" nie ściemnia"Każdemu... DJ opinia (1) niekompetentni i nieuczciwi pracownicy, zdecydowanie nie polecam Gość Bardzo sympatyczni i kompetentni ludzie (1) Bez typowego dla wielu kancelarii "napuszenia" i mydlenia oczu. Znaleźli... Mike wypadek dzieci wracających z wycieczki w styczniu 2010 ze szkoły nr 7 (1) firma profesjonalnie wyegzekfowala odszkodowanie od ociągajacego sie... mama poszkodowanej córki Rewelacja (1) Polecam, fachowa obsługa i na prawdę przystępne ceny Krzysztof Polecam! (1) Bardzo miła i fachowa obsługa. Pani mecenas wszystko mi wytłumaczyła,... zadowolony z usług odszkodowanie (1) Mialem wypadek samochodowy.Ubezpieczalnia przyznala smieszne odszkodowanie... Łukasz Bardzo niezadowolony... (1) Firma ma umowy sporządzone w sposób bardzo nieczytelny, prawniczy bubel. Czy... Wojciech polecam (1) szybko i profesjonalnie jufel Super! (1) Konkretnie i solidnie, polecam! DK