odszkodowanie (1) Jestem zadowolona z usługi i już poleciłam innym. Ela Mat - opinia (1) Bardzo dobry prawnik. Pomógł mi zakończyć sprawę urzędową, która ciągnęła się... Mat Kompleksowa pomoc przy sprzedaży nieruchomości (1) Nowoczesna firma, która najpierw zajęła się sprawami prawnymi i podatkowymi,... Jacek
Wielki podziękowania!!! (1) Mimo iz moja sprawa trwala 2lata,jestem zadowolona z przebiegu i wyniku,bylam... Agnieszka Solace (1) Do wszystkich potencjalnych klientów Solace Kancelaria Odszkodowawcza w... Piotr Jasionek Kancelaria Legal Salutaris-polecam (2) Szukałam adwokata do przeprowadzenia rozwodu.Przeglądałam Trójmiasto.pl i... Agata najlepsi fachowcy (1) Jestem w tej branży od 2006r.współpracowałem z największymi ksncelariami.... wojciech Rzetelność i profesjonalne podejście do Klienta (2) Rzadko spotyka się osobę kompetentną i empatyczną zarazem. Profesjonalizm i... Barbara Zadowolona z usługi :) (1) Sprzedawałam w Kancelarii Olak mieszkanie. Klient znalazł się w miarę szybko,... Maja Polecam (1) Młody życzliwy doradca prawny z bogatą praktyką prawną, który jest zawsze... Marcin Warto! (1) Powierzyłem Kancelarii prowadzenie windykacji moich pieniędzy i zostały... Michał Mi się opłaciło (1) Miałam wypadek na urlopie w Żywcu 6 lat temu i już właściwie o nim... Ewa Nie dotrzymują terminów wypłat środków pieniężnych (1) Firma ma prawdopodobnie problemy finansowe. Otrzymali nasze pieniądze od... Ania Polecam (1) Uczciwość i profesjonalizm tak po krotce można opisać usługi VIRIDIS. Polecam... AIK Jestem zadowolony (1) Miałem dwa wypadki w odstępie 10 miesięcy, po pierwszym postanowiłem sam... nortla Skuteczni Adwokaci (1) Do tej kancelarii trafiłam z polecenia koleżanki, która korzystała z ich... Monika Legal Salutaris -Polecam (2) Godna polecenia zarówno ze względu na porady prawne, kompleksowo wyczerpujące... Ryszard polecam. (2) Jako wieloletni klienci Kancelarii Konsens jesteśmy bardzo zadowoleni z... PUT OL-TRANS M C - opinia (1) dobry kontakt z klientem ,pomocna Pani prawnik M C profesjonalnie i życzliwie (1) Skorzystałam z usług kancelarii Olak z polecenia znajomej. Był to dobry... Agata