Mi się opłaciło (1) Miałam wypadek na urlopie w Żywcu 6 lat temu i już właściwie o nim... Ewa Nie dotrzymują terminów wypłat środków pieniężnych (1) Firma ma prawdopodobnie problemy finansowe. Otrzymali nasze pieniądze od... Ania Polecam (1) Uczciwość i profesjonalizm tak po krotce można opisać usługi VIRIDIS. Polecam... AIK
Jestem zadowolony (1) Miałem dwa wypadki w odstępie 10 miesięcy, po pierwszym postanowiłem sam... nortla Skuteczni Adwokaci (1) Do tej kancelarii trafiłam z polecenia koleżanki, która korzystała z ich... Monika Legal Salutaris -Polecam (2) Godna polecenia zarówno ze względu na porady prawne, kompleksowo wyczerpujące... Ryszard polecam. (2) Jako wieloletni klienci Kancelarii Konsens jesteśmy bardzo zadowoleni z... PUT OL-TRANS M C - opinia (1) dobry kontakt z klientem ,pomocna Pani prawnik M C profesjonalnie i życzliwie (1) Skorzystałam z usług kancelarii Olak z polecenia znajomej. Był to dobry... Agata Sebastian - opinia (1) Po wielkich bojach z firmą ubezpieczeniową za pomocą SOLACE udało się... Sebastian Świetny prawnik (1) Świetny młody prawnik, który jako jeden z niewielu wiedział o co chodzi -... Romek Kontakt mizerny (1) Merytorycznie nie mogę mieć zastrzeżeń. Jednak w kwestii kontaktu z klientem... Świadomy klient Polecić! (1) Byłam, skorzystałam, dobre wrażenie odniosłam. Porada 50 zł. Sprawnie, bez... Marzena DROGO I MARNIE (4) Gosciu, bo tak go nazwe doradzal jakby od niechcenia, wszystko trzeba bylo od... niezadowolony Polecam ! (1) Osobiście mogę zapewnić , że kancelaria Legal Salutaris na pierwszym miejscu... Dix Postepowanie u komornika (1) Witam. skorzystalem ostatnio z obslugi tej kancelarii. w dwoch poprzednich... Marcin z Gdyni Najlepsza kancelaria od spraw rodzinnych (2) Mogę z czystym sumieniem polecić tę kancelarię wszystkim mającym kłopoty... Rafał profesjonalna pomoc prawna (2) Polecam wszystkim matkom mającym problem z uregulowaniem kontaktów dziecka z... Edyta DZIEKUJE (2) Bardzo dziękuje pracownikom kancelarii Legal Salutaris,a w szczeólności Panu... Magdalena dostałem 12 tys. za nic (1) koleś nie zauważył czerwonego i uderzył w tył mojego auta. W sumie to byłem 2... tomtom