pełny profesjonalizm (1) żałuje, że tak długo zwlekałem z oddaniem sprawy w ręce profesjonalistów!... Wojtek Totalna niekompetencja!!! (1) Zagubione dokumenty! Brak kontaktu przez 2 m-ce!(przez 2 m-ce pane... W.Makowski Potrafią pomóc (2) nie potrafię ladnie pisać , bardzo mi pomogli pozostać ojcem dla moich... Jarek
polecam (1) nie wiem skąd takie opinie, ja spotkałam się z profesjonalnym i wyczerpującym... Klaudia opinia (1) Bardzo solidna i uczciwa firma polecam sama korzystałam z ich usług niemam... kasia Klientka (1) Firma Solace nie ma pojęcia o odszkodowaniach piszą na stronie że mają 30... Klientka Oburzona !!! Rzetelna pomoc w napisaniu pisma (1) Naprawdę polecam biuro SAS w Gdańsku pomoc jak tytule ceny niskie,oczekiwania... Aneta Polecam (1) Usługi świadczone przez firmę Viridis są na wysokim poziomie. Uzyskanie... Elżbieta Polecam (1) Usługi świadczone przez firmę Viridis są na wysokim poziomie. Uzyskanie... Elżbieta Super skuteczność (1) Wysoka skuteczność i podejście do klienta na wysokim poziomie. Dzięki firmie... SzB ... (1) Nikomu nie polecam tej kancelarii. Po podpisaniu umowy nie robią dosłownie... mahon Pełen profesjonalizm i merytoryczna pomoc (1) Trafiłam do tej kancelarii z polecenia koleżanki, której rodzina od wielu lat... zosia średnio (1) Z prostymi sprawami radzi sobie dość dobrze, ale skomplikowane odpuszcza. Dor Polecam (4) Firmę mogę zdecydowanie polecić wszystkim tym, którzy podobnie jak ja mieli... Janusz Kancelaria godna polecenia (1) Kancelaria godna polecenia. Moją sprawą ( rozwód ) zajęli się skutecznie i... Tomasz Polecam szczerze, (1) Kancelaria Vindis z Gdyni pomogła mi bo już nie dawałam rady sama z tą... Maria Z. uwaga (3) Nie bede sie rozpisywal gdyz przezylem identyczna sytuacje co Pani powyzej... greg POLECAM (1) Nie będę wypisywać co mi się przydarzyło ważniejsze jest to że moje kłopoty... Kasia Beznadziejna Kancelaria (1) To jest niewiarygodne jak Kancelaria traktuje swoich klientów! Gdy oddawałam... Joanna Ś. POLECAM! 100% SKUTECZNOSC!!!! (1) Gorąco polecam p.Izabele. Miła, przejmująca się sytuacją Klineta osoba!... D