Profesjonalizm i elastyczność (1) Uczestniczyłam w warszawie w szkoleniu prowadzonym przez p.Mateusza.... Joanna CPWINT MATEUSZ WOŹNIAK - PROFESJONALNE DORADZTWO PRAWNE (1) Obok profesjonalnego podejścia - wysoka kultura osobista, rzetelne i... Anna Dziewit Pełen profesjonalizm (1) Nic dodać nic ująć - kompleksowa i profesjonalna obsługa. Dług ściągnięty +... Rafał
Polecam Kancelarię Vindis (1) Bardzo profesjonalny i zaangażowany pan mecenas. Pisze obszerne pisma, bardzo... Joanna Gires - opinia (1) Walczyłem sam pół roku o odzyskanie pieniędzy. Szukałem kancelarii która... Gires mp - opinia (1) Profesjonalna pomoc w sprawie o odszkodowanie, ktora skonczyla sie lepiej niz... mp Gorąco polecam (1) Dostałem znakomitą poradę, teraz tylko spijam śmietankę i zjadam wisienkę z... Tukaszwili Gorąco polecam (1) Korzystałem niedawno z usług kancelarii i jestem bardzo zadowolony. Pani... dr P.P. MR25 - opinia (1) Dzięki kancelarii udało się wyegzekwować odszkodowanie, którego wcześniej mi... MR25 pełny profesjonalizm (1) żałuje, że tak długo zwlekałem z oddaniem sprawy w ręce profesjonalistów!... Wojtek Totalna niekompetencja!!! (1) Zagubione dokumenty! Brak kontaktu przez 2 m-ce!(przez 2 m-ce pane... W.Makowski Potrafią pomóc (2) nie potrafię ladnie pisać , bardzo mi pomogli pozostać ojcem dla moich... Jarek polecam (1) nie wiem skąd takie opinie, ja spotkałam się z profesjonalnym i wyczerpującym... Klaudia opinia (1) Bardzo solidna i uczciwa firma polecam sama korzystałam z ich usług niemam... kasia Klientka (1) Firma Solace nie ma pojęcia o odszkodowaniach piszą na stronie że mają 30... Klientka Oburzona !!! Rzetelna pomoc w napisaniu pisma (1) Naprawdę polecam biuro SAS w Gdańsku pomoc jak tytule ceny niskie,oczekiwania... Aneta Polecam (1) Usługi świadczone przez firmę Viridis są na wysokim poziomie. Uzyskanie... Elżbieta Polecam (1) Usługi świadczone przez firmę Viridis są na wysokim poziomie. Uzyskanie... Elżbieta Super skuteczność (1) Wysoka skuteczność i podejście do klienta na wysokim poziomie. Dzięki firmie... SzB ... (1) Nikomu nie polecam tej kancelarii. Po podpisaniu umowy nie robią dosłownie... mahon