Polecam bardzo!!!!!! (1) Chciałam wyrazić moje serdeczne podziękowanie Panu Mecenasowi Piotrowi Barsow... Anna Professional & Knowledgeable - Highly recommended (1) I was very impressed with Pani Joanna's work. She is very knowledgeable and... real Opinia po rozprawie (1) Bardzo długo lecz pozytywnie oceniam współpracę Klient
Podziękowanie (1) Serdecznie dziękuję Kancelarii Prawniczej "Seneka" za bezinteresowną,... Beata Michał Pastwa - polecam (1) Bardzo dobry specjalista, szczególnie w sprawach gospodarczych związanych z... Marcin Piotrowski - Poltrain Sp. Bardzo polecam (1) Korzystam z ich usług od ponad 6 miesięcy i wiem, że bez ich pomocy i... Marlena Mogło być lepiej (1) Kontakt z Kancelarią przystępny, jednak sprawa o 2.000,00 zł trwała ponad... Jan Dziękuję za pomoc (1) A ja polecam. Starałam się najpierw sama o odszkodowanie, ale kwota jaką... Ilona Różnicka Zdecydowanie polecam (1) Polecam usługi prowadzone w ramach Kancelarii Solace. W bardzo profesjonalny... Kamil przejście rozwodu skutecznie i z klasą (1) Jestem pod wrażeniem obsługi Kancelarii Prawnej "Seneka". Pan Mecenas, był... Maria Sprawna pomoc Pani Karoliny z Kancelarii Seneka (1) Jestem bardzo zadowolona z pomocy jaka uzyskalam w Kancelarii. Pani Karolina... TP Podziękowania (1) Kancelaria bardzo profesjonalnie zajęła się sprawą mojej mamy, która została... Anna Doradztwo od spraw beznadziejnych. (1) Gorąco polecam, znalazłam się w kompletnie beznadziejnej sytuacji, i gdy spór... Basia Polecam (1) Rzetelnie fachowo miło sprawa wygrana cóż powiedzieć .Polecam z całego... gośc Polecam (1) Skorzystałam z usług kancelarii i jestem bardzo zadowolona, polecam! J Gorąco polecam!!! (2) Kancelaria godna polecenia.Pełen profesjonalizm,miła atmosfera, znajomość... Joanna Naprawdę dobra kancelaria (1) To godna polecenia kancelaria. Wspierają mnie w najważniejszej w moim życiu... Tomasz Centrum Prawa Własności Intelektualnej i Nowych Technologii (1) Pan Mateusz Woźniak reprezentuje wysoką kulturę osobistą i ogromną wiedzę.... Kajetan Serdecznie polecam (1) Miałem szkodę po wypadku samochodowym i oddałem im swoją sprawę. Najbardziej... Marek Współpraca na medal! (1) Z Panem Mateuszem moja współpraca zaczęła się od bezpłatnych prelekcji w PPNT... Krzysztof W