przejście rozwodu skutecznie i z klasą (1) Jestem pod wrażeniem obsługi Kancelarii Prawnej "Seneka". Pan Mecenas, był... Maria Sprawna pomoc Pani Karoliny z Kancelarii Seneka (1) Jestem bardzo zadowolona z pomocy jaka uzyskalam w Kancelarii. Pani Karolina... TP Podziękowania (1) Kancelaria bardzo profesjonalnie zajęła się sprawą mojej mamy, która została... Anna
Doradztwo od spraw beznadziejnych. (1) Gorąco polecam, znalazłam się w kompletnie beznadziejnej sytuacji, i gdy spór... Basia Polecam (1) Rzetelnie fachowo miło sprawa wygrana cóż powiedzieć .Polecam z całego... gośc Polecam (1) Skorzystałam z usług kancelarii i jestem bardzo zadowolona, polecam! J Gorąco polecam!!! (2) Kancelaria godna polecenia.Pełen profesjonalizm,miła atmosfera, znajomość... Joanna Naprawdę dobra kancelaria (1) To godna polecenia kancelaria. Wspierają mnie w najważniejszej w moim życiu... Tomasz Centrum Prawa Własności Intelektualnej i Nowych Technologii (1) Pan Mateusz Woźniak reprezentuje wysoką kulturę osobistą i ogromną wiedzę.... Kajetan Serdecznie polecam (1) Miałem szkodę po wypadku samochodowym i oddałem im swoją sprawę. Najbardziej... Marek Współpraca na medal! (1) Z Panem Mateuszem moja współpraca zaczęła się od bezpłatnych prelekcji w PPNT... Krzysztof W Polecam (1) Witam polecam tą kancelarię. Współpracuje z Panem Pawłem i jego kancelarią w... fk Polecam (1) Skorzystałam z ich usług i na pewno jeszcze skorzystam Agnieszka Kredyt hipoteczny (1) Niestety nie polecam firmy. Nierzetelni, mało doświadczeni. Zrobili wiele... Zdzisiek Prawdziwa pomoc (1) Chciałbym podziękować kancelarii, zwłaszcza Pani Ani, która zajmowała się... Ewa SZYBKO (1) To biuro poznałem dzięki targom nieruchomości na ergo arenie. Wcześniej o... mkosz zakaz konkurecji (1) Ubiegałam sie o wypłatę odszkodowania za okres obowiązywania zakazu... Agnieszka Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona. Polecam! Monika bardzo pozytywnie (1) polecam. skorzystałem z usług bo znalazłem bardzo pozytywne opinie o Pani... piotr Zadowolona klientka (1) Bardzo solidna firma. Wywalczyli mi od szpitala bardzo wysokie odszkodowanie.... Adela Lesner