Upadłość konsumencka zrealizowana na najwyższym poziomie (2) Dziekuje za realizację mojej upadłości, dzięki kancelarii wyszedłem na... Błażej Profesjonaliści ! Najlepsza kancelaria w Trójmieście (2) Dziękuje kancelarii Revalue za zrealizowanie upadłości mojej jak i męża który... Anna i Paweł z Gdańska Polecam! (2) Kancelaria jako jedyna w których wcześniej byłam podjęła się mojej upadłości.... Joanna
Super... (1) Pani Krystyna Chudzińska wykazała się niezwykłym talentem jako mediator w... Wiesław Profesjonalizm i rzetelność (2) Firma, która dba o dobro klienta i szuka najlepsze dla niego rozwiazania.... Magda Zdecydowanie polecam (2) Kancelaria spełniła moje oczekiwania z nawiązką. Po współpracy z kilkoma... Piotr Usluga prawnicza (1) Miałam przyjemność korzystać z usługi prawnej mecenasa Bartosza... Ewa Polecam! (1) Serdecznie dziękuję za pomoc w rozwiązaniu mojej sprawy. Polecam ze względu... Ewelina Dopłata do szkody z OC (1) Korzystałam z usług tej firmy i mogę polecić. Jestem zadowolona z kwoty... Ilona Polecam (1) Polecam wszystkim. Profesjonalna obsługa. Wysoka skuteczność. Dzięki... Barbara Polecam (1) Godni zaufania!Odszkodowanie przewyższyło moje oczekiwania. Klient Czyszczenie biku (1) Czy czyszczenie biku ma sens? Sprawdziłam ten artykuł, ale może jest tu ktoś,... olaolee Wow!! (1) Szeroka wiedza, maksymalne zainteresowanie, szybkie działanie i do tego... Lucyna Polecam każdemu (1) Wstrzymywałam się z opinią do końca sprawy. Sprawa po śmierci mojego taty... Anna Polecam wszystkim przedsiębiorcom! (1) Profesjonalna obsługa - konkretnie, szybko i w jasny sposób wytłumaczono mi,... Jacek L. Nie polecam (1) Nie polecam skorzystania z usług tej firmy, olewaja klientów Ja nie polecam (1) Opłaciłam poradę prawną jednak jej nie otrzymałam. Po wpłacie kontakt mailowy... AGNIESZKA Profesjonalna obsługa - polecam (1) Bardzo fachowa i profesjonalna obsługa. Fantastyczne nowatorskie pomysły i... Pośrednik transakcyjny opinia (1) Z racji prowadzonej działalności często korzystam z pomocy prawnej i muszę... zadowolona klientka Najem, prawo budowlane: polecam p. Michala Pastwe (1) Jestem bardzo zadowolona ze wspolpracy z Panem Radca Prawnym Michalem Pastwa.... Edyta