Polecam (1) Polecam ! Mój rozwód trwał prawie trzy lata . Były mąż znęcał się nade mną i... Magdalena Pozytywny Szok (1) Coś co wydawało mi się bez wyjścia, dzięki tej kancelarii okazało się proste... Marek Serdecznie polecam! (1) Dzięki panu Mecenasowi wygrałam rozprawę rozwodową i uzyskałam korzystne... Marzena
Pełen profesjonalizm (1) Korzystałem z usług kancelarii Pana Bartosza Berneckiego i szczerze polecam.... Jacek K. Polecam serdecznie (1) Profesjonalna pomoc Sławek Miło i profesjonalnie (1) Pani Katarzyna pomogła mi podczas tworzenia umowy - sprawdziła treść... Marek Odszkodowanie za niesłuszne więzienie (1) Bardzo dobry kontakt mailowo-telefoniczny z Kancelarią. Sprawa prowadzona... Witold Wereszczyński Bardzo sprawna windykacja (1) Firma kanclex w zaledwie 2 tygodnie odzyskała dla mnie cały dług z faktur... Mariusz G. Polecamy (1) Polecamy. Świetny kontakt. Pan Mariusz bardzo pomocny i zaangażowany w... Dawid Opinia o obsłudze (2) Kancelaria stanęła na wysokości zadania. Dzięki profesjonalnej pomocy dziś... Adrian Dziękujemy (1) upadłość moja i żony przeprowadzona pomyślnie dziękujemy kancelarii za... Łukasz Najlepsi (2) Z perspektywy wcześniejszych kontaktów z innymi kancelariami obiektywnie... Kinga polecenie jakości pracy (3) Dziękuję za przeprowadzenie upadłości mojej jak i zony. Prawnicy kancelarii... Jacek Ulikowski z zona Kancelaria godna polecenia. (2) Polecam każdemu kto ma długi. nie będę opisywał tu mojej skomplikowanej... Jaroslaw Romanowski Pomyślna upadłość działalności gospodarczej (2) Dziękuję kancelarii za zrealizowanie pomyślnie mojej upadłości działalności... Karol 1 klasa (1) Polecam wszystkim tę kancelarie. Kompetentni, uczciwi (co mało sie zdarza... Bartłomiej Profesjonalna pomoc (1) Odpowiedzi wyczerpujące. Dużo konsultacji telefonicznych w mojej sprawie i... Jan Podziękowanie (2) Szanowni Państwo, dziękuję za pomoc w mojej sprawie dot. upadłości... Rokmir Rokosz Polecam (2) Dziękuje kancelarii za przeprowadzenie mojej upadłości. Revalue to... Magdalena Krygier dziękuję! (2) Moja upadłość konsumencka dzięki Revalue zakończyła się pozytywnie panowie... Łukasz