Gorąco polecam! (1) Polecam współpracę z kancelarią Griffin. Pan Mariusz Królczyk z kancelarii... Konrad agnieszka.sobczak@kancelariario.pl - opinia (1) Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim pracownikom kancelarii prawnej Rio za... agnieszka.sobczak@kancelariario. Doradztwo prawne (1) Serdecznie polecam firmę Rödl & Partner al. Grunwaldzka 472B -... Anna
odszkodowanie za areszt w stanie wojennym (1) Moja sprawe prowadzil Pan Mateusz Stefania jestem zadowolony swietny kontakt... pawel Polecam każdemu, kto ma problem ze ściągnięciem należności (1) Jak w tytule, Miałem problem z odzyskaniem zadatku, który według prawa... Krzysztof Zalewski Pełen profesjonalizm (1) Pan Radca Prawny Bartosz Bernecki prowadził moją sprawę o zniesienie... Joanna Zachęcam (1) Szybka, profesjonalna i konkretna porada prawna. Pomoc prawna jaką otrzymałam... Aneta Kompleksowo i profesjonalnie (2) Oferta i obsługa Kancelarii Legal Salutaris prezentuje poziom, którego każdy... Joanna Kl Polecam (1) Zdecydowanie polecam tę kancelarię Pół roku temu zdecydowałem się potajemnie... AdamSz Polecam (1) Polecam ! Mój rozwód trwał prawie trzy lata . Były mąż znęcał się nade mną i... Magdalena Pozytywny Szok (1) Coś co wydawało mi się bez wyjścia, dzięki tej kancelarii okazało się proste... Marek Serdecznie polecam! (1) Dzięki panu Mecenasowi wygrałam rozprawę rozwodową i uzyskałam korzystne... Marzena Pełen profesjonalizm (1) Korzystałem z usług kancelarii Pana Bartosza Berneckiego i szczerze polecam.... Jacek K. Polecam serdecznie (1) Profesjonalna pomoc Sławek Miło i profesjonalnie (1) Pani Katarzyna pomogła mi podczas tworzenia umowy - sprawdziła treść... Marek Odszkodowanie za niesłuszne więzienie (1) Bardzo dobry kontakt mailowo-telefoniczny z Kancelarią. Sprawa prowadzona... Witold Wereszczyński Bardzo sprawna windykacja (1) Firma kanclex w zaledwie 2 tygodnie odzyskała dla mnie cały dług z faktur... Mariusz G. Polecamy (1) Polecamy. Świetny kontakt. Pan Mariusz bardzo pomocny i zaangażowany w... Dawid Opinia o obsłudze (2) Kancelaria stanęła na wysokości zadania. Dzięki profesjonalnej pomocy dziś... Adrian Dziękujemy (1) upadłość moja i żony przeprowadzona pomyślnie dziękujemy kancelarii za... Łukasz